Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
mahajataha
 
portaal 08. juuni 2020, kl 11.21
Üks naine kurdab,et sait mahajataha on kiimas mehi täis! Tegin ka ühte taolisse portaali konto ja hakkas neid kiimas naisi tulema nagu vändrast saelaudu, ei jõua kõiki kokku lugeda ja lubavad meestega seda kõige paremat ja veelgi paremat. Kuna öö oli juba käes ja mind pani imestama asi,et kuigi kõik naised pidid hommikul tööle minema,aga öö otsa istusid arvutis?? No mitte ükski kontol olev naisterahvas ei võtnud vedu päriselt kokku saada, polnud neil FB ega Skypet, midagi polnud,ainult suhtle siin ja õpime teineteist tundma!!Egas polnudki vaja kaua nuputada, see portaal (mitte ainult see) küsib raha ja mitte vähe, ning kõigi eelduste järgi oli seal portaalipidajaks üks öine valvetööline kes erinevate kontode alt järjest kirju saatis, teen sinust õnnelikuma mehe ehk maakeeli maksa raha. Arvata,et teemaalgataja sattus samasuguse skeemitajate portaali otsa, vaevalt ta ühtegi meest reaalselt nägi,aga hunniku raha kandis portaali arvele
 
Andre 04. oktoober 2020, kl 22.21
See on tõsi et need portaalid on täis kenasid naisi aga minu kogemus näitab et seal ei ole võimalik leida mitte ühtki naist kes ei küsiks raha (sponsori naised) kohtumise eest, ja teine osa on virtuaalsed naised kes ei eksisteeri tegelikult. Saada muudkui kirju, 1 - kontakti eest pead välja käima 5 suri. Skeem on selline sa ei saa vastust tavaliselt, ja mõnikord keegi automaat vastab 1 kord, sa kirjutad vastu mõttega et juba näkkas midagi, aga teine kord juba vastust ei tule ja niimoodi 10-id kordi selle skeem järgi inimestelt petetakse raha välja!
Siin on kõige suuremad sellised parasiit saidid:
1) www.tutvumiskeskus.com
2) www.mahajataha.com ( eriti rubriik - privaat kuulutused)
3) www.privaattutvus.com
 
Tomm 04. oktoober 2020, kl 22.31
Saatsin ka kunagi 2 sõnumit ja telef arvel oli järg kuu 10 eurot juures, täielik lüpsimasin see sait
elemaskaee 08. aprill 2023, kl 17.52
Seksi tutvumissaidid - https://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!