Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Jalgratturid bussis ja välismaalasi teesklevad noored
 
Mis ometi toimub 08. august 2020, kl 17.10
Miks ronitakse bussi jalgratastega!? Kui ollakse rattaga, siis miks ei sõideta seda vahemaad rattaga ära!? Et seda bussis lubatakse! Rongis tahetakse peale panna ka jalgratta eest maksmine, sama peaks bussis ka tehtama!
Ja noored! Mis häda on pidevalt igal pool inglise keeles suhelda, kui tegelikult ei olda välismaalased!? Nad ise reedavad et on tegelikult kohalikud, sest ingliskeelse jutu vahele poetavad eestikeelseid lauseid ka. See on nii nõme tõesti! Miks peab oma kodumaal kastama suhtlemiseks inglise keelt, kui omavahel saab eesti keeles rääkida!? Mis eriline trend see on, et mängitakse välismaalasi avalikus kohas?
 
noo 09. august 2020, kl 09.15
Vaata natuke ringi... eriti tallinnas on rattaga sõitmine paras enesetapp. Täiesti normaalne, et sõidetakse bussiga kuhugi, kust siis rattaga juba rahulikult edasi saab sõita.
Miks peab rääkima inglise keelt? Telekast oled kuulanud, kuidas nii intervjueeritavad kui ka intervjueerijad alailma kordavad -" ma ei tea kuidas seda eesti keeles öeldakse".... Kommentaarid nagu öeldakse, on liigsed....
 
Ilmselt 21. september 2020, kl 18.01
Noored ei taha oma pead risustada "maakeelega" ja tahavad olla võrdsed "suursuguste" välismaalastega. Ja nemad vist laseksid eesti keelel täielikult välja surra!
 
to: mis... 21. september 2020, kl 18.04
Küsi neilt ja mitte siit?
 
....... 27. september 2020, kl 00.26
Seni kurdad selle inglise keele rääkimise üle kuni su oma last ükspäev tööle ei võeta, kuna keeleoskus pole piisavalt sorav..
 
Ka näinud 13. juuli 2021, kl 19.51
Ja kuulnud, kuidas nii paljud latravad tänavatel inglise keeles. Mitte ainult noored, vaid ka paljud keskealised mängivad välismaalasi. Tegelikult ei saa olla turiste nii massiliselt praegusel ajal, sest koroona tõttu pole lihtne ensm reisida nii palju! Seega arvan ka mina, et need inglise keeles pläkutajad on tegelikult kohalikud. Varem d9mineeris igsl pool soome ieel, aga siis oli ka tegu SOOMLASTEGA. Nüüd mängivad kohalikud ise välismaalasi, ei taha eesti keelt enam üldse kasutada!
 
Ka näinud 13. juuli 2021, kl 19.53
Vabandan kirjavigade pärast!
 
viimasele 14. juuli 2021, kl 01.37
mine ravile, enne kui hilja pole. mis linnas sa oled näinud ja kuulnud inglise keeles pläkutavaid eestlasi? eriti keskealisi? mis pagan seal haigekassas ometi toimub, et ilmselgelt luulusid nägevaid ravile ei suunata. homme hakkab selline tänaval rääkivaid draakone nägema. varsti viskab vedru peas üle ja hakkab neid inglise keeles pläkutavaid draakoneid kividega pilduma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!