Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Tööandjad on alatud petised!
 
Ei mõista 15. november 2020, kl 22.07
Miks tööandjad lubavad helistada, kuid ise jätavad ootele kandideerinud inimese!? See näitab nende taset. Mul oli töövestlus. Lubati KINDLASTI helistada järgmine päev, et proovipäevale mineku aeg kokku leppida. Arvestasin sellega, et helistatakse ja ootasin järgmine päev seda kindlalt lubatud kõnet. Ma poleks olnud nördinud, kui oleks helistatud ja kasvõi informeeritud, et proovipäeva ei tule, kuna on keegi teine juba võetud kindlalt. Ootasin kuni kella 16-ni. Siis oli selge, et mingit kõnet ei tule, kui ma ise ei võta kontakti. Kuid ma saatsin sõnumi, ei tahtnud helistada, sest mulle lubati ISE helistada. Poleks ma sõnumit saanud, ootaksin ja loodaksin praegugi stiilis, et "ok reedel ei helistatud, helistatakse esmaspäeval" jne bla-bla-blaa! Vastus tuli 15 minutit peale mu smsi samuti smsiga, kuid see oli vaid "täname kandideerimast, kuid valituks osutus teine"
Nagu robot oleks selle automaatse stampsõnumi saatnud!
Miks ei julgetud mulle helistada ja teatada INIMESE moodi, kui tõesti eelistati kedagi teist!? Töövestluselt öeldi, et pidi olema veel.2 isikut, ja et meid kõiki kutsutakse proovipäevale ja alles PÄRAST SEDA valitakse kindel isik välja!
See, et ei täideta kindlat lubadust helistamise suhtes, näitab kindlalt tööandja taset!
 
Jah 15. november 2020, kl 22.40
Näitabki, ja olid nahaalsed. Väga hea, et sul on nüüd võimalus paremat kohta otsida. Korralikud ettevõtted ikkagi teavitavad. Ilmselt laiskus.
 
Teema autor 15. november 2020, kl 22.52
Seal töövestlusel esitati konksuga küsimus töötasu suhtes. Ilmselt see saigi mulle saatuslikuks, et panin vasusega puusse ja tegin sellega suure vea. Kuid tõesti, see küsimus tekitas mulle segadust, sest mulle pole varem esitatud üheski kohas sellist küsimust. Vaid on alati töötasu suhtes öeldud kindel summa. See konksuga küsimus oli, et "kui palju te palka tahate saada" mina ei julgenud liiga suurt summat mainida ja vastasin, et 4-5 eurot tund oleks normaalne. Küsiti siis, et "kas see peab olema bruto või neto" vastasin et neto, et kätte tuleks see 4 kuni 5 eurot. Aga ju ma tegin väga suure vea sedasi vastamisega, peeti ilmselt seda summat LIIGA PALJUKS!
Tõesti, see OLI konksuga küsimus. Sedasi pole mitte keegi minult kunagi küsinud. Ma polnud selliseks salakavalaks asjaks valmis. Tundub, et sellepärast mulle ei helistatudki!
 
Jah 15. november 2020, kl 23.03
Brutost räägi järgmine kord ja tegu on siiski peaaegu miinimumpalgaga. Rohkem enesekindlust. Õppisid, liigud edasi kogemusest. Vestlused ongi õnnemäng. Kui hakkad mõtlema, et tegid valesti, siis sa muutud kibestunuks ja see hakkab välja paistma. Ole sõbralik, enesekindel, pea püsti.
 
N45 16. november 2020, kl 14.27
No üldjuhul sa ju tead palju sellel ametikohal palk on. Sellest pisut kõrgemat pakudki või siis oluliselt kõrgemat. Oleneb ju, mis töökohale kandideerid.
 
Väsinud 20. november 2020, kl 02.35
Juba sellest asjatust otsinguvärgist! :(
Ainuüksi sel kuul on tulnud juba 4 äraütlemise vastust kandideerimistelt! Aga töötujassas seda keegi ju ei usu. Samuti ka seda, et lubatud helistamist ei toimu
 
Nii see on 18. märts 2021, kl 22.30
Kui töövestlusel muu jutu hulgas ka töötasu kohta ääri-veeri üritada küsida, siis põrgatatakse tagasi bumerangina otsekoheselt:
"Aga kui palju te tahate saada?"
Kui sel juhul mainida ca mingi tasu suuris, siis ongi nii, et rohkem ühendust ei võeta. Kuid tegelikult teavad tööandjad väga hästi, milline on töötasu. Kuid miks nad hoopis küsimusele vast põrgatavad küsuse siis!?
 
Ei mõista 22. märts 2021, kl 21.52
Ka mina kandideerisin ühele kohale nii kuu-poolteist tagasi. Tuli stampvastus, et "täname kandideerimast...." jne bla-bla-bla. Kuid nüüd olen lühikese ajavahemiku jooksul sama kuulutust taas näinud 2 korda, praegu on ka see tööpakkumine cv-keskuses üleval. Aru ma ei saa, miks avaldatakse sama pakkumist nii lühikese aja jooksul mitu korda, kui ise ei vaevuta ühendust võtma ja kandideerimiselsaadetakse vaid selline automaatne vastus! :(
Kuid mina ei ürita rohkem sinna kandideerida, sest mulle ju tuli eitav vastus! Mis siis sellest töötajast sai, kes esimesel korral valiti välja, et juba 2 korda on pärast esimest korda sama pakkumine taas üleval?
 
Koroona 15. september 2021, kl 11.27
On muutnud tööandjad sellisteks nahhaalseteks tüüpideks. Nad kasutavad seda ära, et nii paljud on töötud nüüdsel ajal ja sedasi nad mängivadki tööotsijatega nii julmalt. Nad ju tunnevad ennast nüüd jumalatena, kes otsustavad tööotsijate saatust
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!