Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Miks ilmub cv-keskuses sama tööpakkumine paar nädalat hiljem uuesti!?
 
Kurb mõelda 16. aprill 2021, kl 12.07
Kui olen kandideerinud mõnele kohale, mis mulle sobiv tundub, olen saanud vaid stampvastuse stiilis "täname kandideerimast, aga seekord osutus valituks teine"
Ok teine, siis teine. Kuid siis ilmub sama tööpakkumine kõigest paar nädalat hiljem taas! Mis iss selle "väljavalituga" keda eelistati mulle, kui ma esimest korda seda kuulutust nähes kandideerisin? Kas ta ei pidanud vastu ja lasti lahti või, et nii lühikese aja järel uuesti sama kuulutus jälle üleval! Või lihtsalt mängitakse tööotsijatega ja kuulutus pannakse uuesti ja uuesti üles väikeste vahede järel? Ja et tegelikult seal polegi töötajat vaja? Miks sedasi nörritatakse ja lollitatakse tööotsijaid, kes TÕESTI vajavad tööd!? Mis lõbu tööandjad sellest saavad?
Ja veel:
Küsid viisakalt töövestluse ajal ka töötasu kohta. Siis mängitakse ka lolli ja põrgatatakse tagasi see küsimus küsimusega, et "aga kui palju te tahate saada" kuigi viisakale küsimuse võiks vastata ka viisakalt! Tegelikult nad ju teavad, mis on neil töötasu suurus, aga millegipärast ei taha tööotsijale vastata.
 
koktus 17. aprill 2021, kl 08.28
töö leidmine on lotomäng sõjas. kõik vahendid on lubatud ja õnnestub või ei õnnestu.
parem ongi, et sellistesse salatsevatesse kohtadesse ei sas tööle. kui kuulutusega või palganumbriga hämatakse, siis on kogu keskkond seal võlts ja orjalik
 
Ka kogenud 18. aprill 2021, kl 11.16
Saatsin sügisel cv Mustamäe haiglasse, kuhu taheti toidujagajat. Tuli äraütlev vastus emailile, see automaatne bla-bla-bla. Kuid terve talve jooksul nägin seda tööpakkumist 2-3 nädalase vahe järel uuesti. Viimati nägin sama kuulutust märtsis. Kuid ma ei hakanud enam kandideerima, sest esimesel korral öeldi ära. Kui oleksin kandideerinud taas, oleks ju jälle tulnud äraütlev vastus! Täiesti mõttetu on kandideerida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!