Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Jälgid ja rõvedad masintõlked internetis
 
Ajab nutma täiega 01. juuni 2021, kl 21.54
Mis iganes netist üritada otsida, eestikeelseid on vaid 1 või 2 lehte. Kõik ülejäänud asjad on nii jäledad masintõlked, et sealt on võimatu aru saada. Sõna otseses mõttes on need jälgid masintõlkega artiklid mind isegi öökima ajanud. :( Kui lugeda küünte või juuste kohta midagi, siis on seal "naelad" ja "karvad" kirjutatud. Kui lugeda ka muid, mis iganes asju, nt. suhete kohta, on samuti lauseid rõvedalt moonutatud. Tahaks milleski selgust saada, no ei saa lugeda, sest seal on nii jälgilt tekst moonutatud! Kas tõesti masintõlge peab olema selline, peaaegi mitteloetav!?
 
Tõlkur 03. juuli 2021, kl 11.18
https://translate.google.com
https://www.translate2018.eu/#/text
https://translate.yandex.com
https://www.bing.com/translator
https://neurotolge.ee
 
Ega jah 20. juuni 2023, kl 23.05
Viimasel ajal peamiselt vigaseid linke vaid näebki netis, kui otsida mida konkreetset. Näevad pealtnäha nagu Eesti lingid, kuid tekst on väga vigane. Vaadake ise neid:
sakuhuvikeskus.
hingemaailm.ee
rulaliit.ee
Jne.jne.jne.
Ma olen isegi nutma hakanud, kui olen selliseid vigaseid asju lugenud.
Miks ometi sedasi tehakse ja nörritatakse!?
Kui need POLE tegelikult Eesti lingid, siis miks sedasi tehakse!?
 
Külmunud õlg 21. juuni 2023, kl 15.04
Olen otsinud netist põhjuseid ja paranemise võimalusi, kuid isegi nende kohta on vigased lingid! Aru midagi lugedes ei saa, mingeid konkreetseid seletusi pole!
Mingisugune ,, doktor,, Oolo kah väljendab ennast nii vihaselt ja ebakorrektselt! See tüüp poleeestlsne ja pole kindlasti ka mingi arst tegelikult! Ka sedasorti kloun, nagu Viktor Vassiljev! Ainult vihaselt väljendab esmaabi linkides ennast!
 
Külmunud õlg 21. juuni 2023, kl 15.05
*vigaselt tahtsin öelda
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!