Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Koroona on täielikult hävitanud võimaluse tööd leida!
 
Kurb mõelda 03. september 2021, kl 14.37
Enam pole nii, nagu enne koroonat. Et kui sai kusagile kandideeritud, siis oli lootus peale proovipäeva tööle saada. Nüüd saab vaid väga harva mõnest kohast tagasidet, peale töövestlust proovipäevale, kuid hiljem teatatakse, et võeti keegi teine tööle. Mõnes kohas pole aegagi proovipäevale jõuda, sest juba on keegi ette jõudnud ja tööl juba.
Aga enamus kohtadest ei helistata üldsegi.
Seega, kogu elu ja tööotsingud on hävitatud, kuna kandideerimisest pole mingit kasu enam! Selleks on LIIGA PALJU töötuid nüüd. Võid küll kibekiiresti tegutseda kandideerimisel, kuid ikka on "liiga hilja" ja keegi ette jõudnud.
Kogu see neetud koroonavärk selle süsteemi nii pea peale keeranud, et ainus võimalus oleks surra enne pensioniiga, et mitte piinelda asjatu tööotsimise ja mõttetute kandideerimistega :(
 
au sõna 03. september 2021, kl 15.57
mine hooldekodu seal leiad hoobilt tööd
 
just 07. september 2021, kl 12.07
Haiglad ja hooldekodud vajavad töökäsi.
 
Endine nõudepesija 07. september 2021, kl 13.21
Mäletan, kuidas oli raske leida uut töötajat, kui eelmine ära läks. Tegin siis 2 vahetust järjest ja "mängisin lapsehoidjat" uutele, kes proovima tulid. Tollal mitte keegi ei jäänud tööle, uue leidmine võttis pikalt aega. Nüüd paistab olevat vastupidi igal pool: on hoopis MITTELEIDMISEGA suuri raskusi. Mina pole enam tööle saanud, sest igalt poolt olen saanud äraütlevaid vastuseid stiilis, et "pole vaja tulla proovipäevale, leidsime juba inimese, kes alustas tööga"
Kuidas nüüd siis nii äkki leitakse nii kergesti uusi nõudepesijaid, kui mina minevikus nägin, et naljalt keegi seda kohta ei võtnud!?
 
Deili Aus 09. september 2021, kl 15.37
Tere, olen Soomes restorani juhata. Otsin hetkel eestist ettekanjat! keegi kes oskab inglise ja vene keelt. Oleme Gruusia restoran Helsingis. kui keegi on huvitatud, panud kirjutage mulle.

deili.rioni@gmail.com
saan pakkuda lepingut, reedest-puhapaevani.
ja saad ka tasuta majutust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!