Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kaubamaja toidumaailm,mis juhtus?
 
jessas küll 07. september 2021, kl 14.44
Külastasin kaubamaja toidumaailma peale remonti. Sain halva emotsiooni, mul tekkis tunne nagu oleksin läinud arsti kabinetti või matuse büroosse, külmad ja jäigad tunded lõid sisse nagu kõik oleks veel robotlik. Ma olen siiski inimene ja elav olend tahaks rõõmsamas keskkonnas endale toitu osta, enam ei kipu sinna ostma minema. Eelmine kaubamaja toidumaailm oli ju tore energeetiliselt ja toonidelt ning ka valguse poolest,kauba paigutuse jne oli kõik paigas. Nüüd eksisteerivad seal ainult must ja valge toon ja energeetiliselt minu enda joks on nüüd see koht eemale tõukav. Teistele poodidele palve palun mõelge ennem pikkalt kui remonti teete ja mõlege, kas seda üldse on vaja teha? Ütlesin seda ka poe kollektiivile ja sain vastuse, et paljudele klientidele uus välimus ei meeldi.
did_1182491 08. september 2021, kl 10.11
Mulle näiteks väga meeldib, on õhku ja avarust, riiulite vahed ei ole enam nii kitsad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!