Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Miks seda Estonia uppumise teemat kedratakse nii lõputult!?
 
Ei mõista 15. september 2021, kl 12.27
Ligi 30 aastat on möödas sellest õnnetusest ja ikka ei suudeta seda rahule jätta! Ei anta rahu neile, kes uppusid! Miks seda teemat ei lasta unustada!? Titanic ju ka uppus, kuid seda ei kedrata sedasi aastakümneid ja aastasadu, vaid on lastud hingedel rahu saada ja ajalukku see laev minna. Mille poolest siis Estonia nii eriline on, et sellest ketramine ei saagi läbi!? Nagu poleks ka muid laevu peale selle ja Titanicu uppunud ega lennukeid alla kukkunud või maju pommi- või gaasiplahvatuste tõttu purunenud!? Ainult see Estonia pidevalt ketramisel! Estonia siin, Estonia seal, Estonia ees, Estonia taga! Kaua võib!? Isegi seal oleks ka mõni minu sugulane olnud ja sellega hukkunud, ei pooldaks ma ikkagi selle teema ketramist lõputult! Nii ei saagi ju need hukkunud kunagi rahu!
 
äkki seal vastus 15. september 2021, kl 16.14
juku alender loodab nii saada ratsa rikkaks
 
zzz 15. september 2021, kl 19.31
Miks need hukkunud rahu ei peaks saama? Nad on ammu reinkarneerunud.
Kuid elavad tahavad leida vastuseid, MIKS ja KUIDAS selline asi ikkagi juhtuda sai!
Titanicu jpm õnnetuste puhul on ammu teada, mis juhtus ja kuidas see kõik nii läks. Estonia uppumisega pole lood ju sugugi nii selged.
--
P.S. - inimesed, ärge pange oma teema või teema autori nimeks "Ei mõista" - see on üks rumalamaid nimesid/pealkirju, mida annab välja mõelda. Mida sa siis täpsemalt teiste käest nõudma tuled, kui sa ISE oled see, kes "ei mõista" ega suuda taibata? Ja kelle viga see on, et sa ei taipa?
Mõtle siis rohkem, kui ei mõista!
 
Eks ikka? 16. september 2021, kl 01.07
See laeva uppumine või uputamine ei ole selge ja seda ei taheta ka millegipärast korralikult ja põhjalikult uurida. Paistab, et Rootsi pool on need uurimistulemused salastatud. Kui nüüd on selgunud, et autotekk on autodest tühi, siis tuleks minna ja see üle kontrollida.
Kuid radar leidis kuskil kaugemal sirgjoonelised kujundid, siis on vaja ka välja selgitada, mis need on.
Küsimusi on must miljon ja kui uuritakse midagi, siis tehku seda korralikult ja põhjalikult, mitte nii, et me uurime neid auke ja pragusid laevakeres ja muu meid ei huvita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!