Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
HALB KOGEMUS KULLERFIRMA DPD EESTIGA!!!
did_1152811 08. oktoober 2021, kl 12.43
Tellisin paki teisipäevast kohaletoimetamisega, tuli isegi SMS, et pakk saabub kuid mida ei saabunud oli pakk. Helistades kullerfirmasse öeldi, et pakki üritati maha anda kuid ebaõnnestus. Küsisin siis kuhu ja öeldi hoopis teise linna aadress mis polnud õige! Sama asi juhtus veel edasi kolm päeva. Täpselt sama jutt ja sama tegu!! Täna on reede, maja kaamerast nägin, et dpd buss on värava taga, ootasin millal helistab ja uksele koputab ja läksin siis lõpuks vaatama ja buss sõitis hoopis mjnema! Helistades kullerfirmasse öeldi, et auto juba kaugel ja pakk saabub alles järgmisel esmaspäeval ehk siis nädal hiljem!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!