Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Liiga halb, et olla tõsi
 
nuuks 25. detsember 2021, kl 17.45
Olen päris sitas olukorras oma eluga, palun andke nõu, mida teha järgmise sammuna, juhe on nii koos. Suhe purunes, seega olen kodutu ja hiljuti jäin veel töötuks ka...täislaks. Oleks ma üksi, siis vast kergem, aga mul on laps, kelle eest pean hoolitsema ja temaga arvestama.
 
naine123 02. jaanuar 2022, kl 14.55
Kui suhe purunes, aga kohe pole kuskile minna, tuleb jätta laps teisele osapoolele kasvatada. Mõneks ajakski. Enne oli teil ju elamine olemas? Kindlasti pole sa siin maailmas päris üksi ehk on keegi lähedane isik, kelle juures mõnda aega elada. Ja ruttu tööle, esialgu kasvõi ajutisele. Siis juba üürikas ja elu hakkabki uuesti ülesmäge minema.
Tean, et tundub raske (eriti kui hinges valu), aga ajaga tunned ennast paremini.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!