Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Mida teha?
AS 25. jaanuar 2022, kl 09.16
Üle 8 kuu tagasi läksin eksiga lahku,enne seda koosnes ka kõik üks vale teist valet taga ajades,oli asju mis mõistuse vastased.Seega see 8 kuud pole samuti mingit sellist sõbraliku ekside vahelist suhtlust olnud.Selle aja jooksul oleme trehvanud 4 korda ,kahel korral tuli mu töö juurde,mõned minutid puutusime kokku,jõulude aeg tuli minu kodu kanti tõi jõulu kingi,4jas kord ilmutas end samuti sinna kus elan.Mõtlesin okei räägib juttu jne.tiksusime autoga ringi,teadsin,et kui tekib võimalus,veidi autos ringi vaadata otsin oma elamisloa kaart mis oli rohkem kui 8 kuud juba kadunud,leidsin jahmatavaid asju.
Kahest korgist kokku keeratud topkad,ühes valge puru ja veidi roosat ,peale tähistatud V teises tubdus rohekas ja märgitud S. Algul käis peast läbi mõte,et äkki suitsetab mingit jama,kuna tean,vagepeal jõlkus veidras seltskonnas.võtsin enda kätte ja näitasin sõbrale ,küsisin mis see on,nendega kaada oli tulnud,poolik roosa tablet ka.. selgus,et tegu oli naistele mõeldud V (meestel sellised sinised tbl,siin ei lase nimetust välja kirjutada),aint et purustatud kujul,küsisin siis temalt läbi messengeri milöeks selline asi,esimene kord ütles,et vitamiinid :) kui ütlesin ,et ära ürita mind idioodiks teha,siis kinnitas ise,et naiste v...,et oli tellinud,purustanud ,et mulle salaja sokutada näha kuidas käituma hakkan,väites veel,et me olevat kuskil millagil selliseid nö.nalja videosi vaadanud,kindlasti mitte! Tema jutt tundus mulle sellise häda valena,et lihtsam öelda,et mulle sokutamiseks(idiootlikult arvates vist,kui oleme koos olnud siis nagu võib teha nii)kui,et kellegile kuskil.no ja meil polnud mingit säärast suhtlustki,ri ühist seltskonda,ammugi ei k2inud ta minu kodus..küsisin,et mil tellisid siis ,too päev ütles,eelmisel nädalal,küsisin näha arvet vms.et kas jutt vastab tõele,ilmselgelt ei näidanud,küsisin ka kust tellis,ütles,seal lehel saab korraga tellida 1 leht miinimum kus 10 tbl. Sellist kogust tal kindlasti alles polnud,küsisin ka ,seda,et elevant olen ,et pool lehte purustasid mulle ?ei mingit arukat vastust,vaid sõimas mind usaldamatuses.ütlesin talle miski sellist,et see on teiste ära kasutamine jne. Õiendas keda ma siis ära kasutanud olen,kas vi.. on siis ime tablett mis kõigiga s.... paneb.
Nagu ei saanudki aru ,et pole okei,teises topsis olid
Mida teha sellise suhtes? Kas üldse teha ?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!