Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Miks kliendid saabuvad alati restorani just vahetult enne sulgemist! ?
 
Väga kummaline 18. veebruar 2022, kl 19.32
Töötan ühes restoranis Tallinnas. Millegipärast läheb saal rahvast täis just ENNE sulgemist, eelnevatel tundidel peaaegu polegi kliente. Just vahetult enne sulgemist läheb alles väga kiireks. Tõesti see paneb väga halvasti mõtlema neist! Aru ma ei saa,kus nad enne olid, et just viimasel pooltunnil korraga kõik välja ilmuvad!? Sest neil kordadelei saa normaalsel ajal tööpäev ka läbi. Mida v.ttu nad õieti mõtlevad, et valivad just viimasel hetkel tuleku ja kust nad kõi korraga siis äkki välja hüppavad!? Mina ise ei yeeks iialgi kliendina nii. Vaid valiksin varasema aja tulekuks! Isegi vaevalt 5 minutit enne köögsulgemist ei öelda neile ära! Vihkan sellist neetud olukorda täiega!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!