Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Piima vargad poes
 
Uhke inimene 27. juuni 2022, kl 06.44
Mu piim varastati, kui ma läksin poodi.Politsei ütles,et neid ei huvita.Mida teha.
Ma läksin poest välja ja nägin,et mu piim on kadunud.
 
Uhke inimene 27. juuni 2022, kl 08.46
See on kadunud.Politsei on mu blokeerinud.Ma kaotasin 20 kilo piima.Ja hiiglasliku kilekotti.Kogu mu raha on kadunud.Lollid vargad.
 
Uhke inimene 27. juuni 2022, kl 19.38
Tuleb välja, et see oli kiriku töötaja Ronni Karusmaa.Ta põgenes mu piimaga ja mina 56 aastane inimene ei jõua talle järgi joosta.
 
30 kraadi kuuma ilma 27. juuni 2022, kl 22.26
Ilmadega on see piim ammustilma hapuks läinud.
 
Milleks piim? 27. juuni 2022, kl 22.30
Sellise kuumaga osta karastusjooke ja hoia joogipudel kogu aeg käes, siis see ei kao kusagile!
 
filantroop 28. juuni 2022, kl 02.49
uus eestimaine ulmefilm- poodi tuleb hull mutt üüratus koguses piimapakkidega. puu taga hiilib kohalik kirikuõpetaja, kellel on hädasti vaja just selle hullu muti piimapakke, tahtis ilmselt piimavanne võtta.

inimesed, kui te olete otsustanud kuhugi kenasse külakohta suvekodu soetada, siis enne kontrollige, kas teie piirkonnas pole hulle mutte, kelle piimapakke pidevalt tuuri pannakse.
 
Uhke inimene 28. juuni 2022, kl 15.23
Politsei lõpuks helistas mulle tagasi. Tuli välja, et helistasin valele numbrile. Nad ütlesid, eit nad ei aita minu suguseid inimesi kelle 20 liitrit piima on kadunud.
 
Uhke inimene 28. juuni 2022, kl 15.24
et mitte eit
 
mnjah 30. juuni 2022, kl 01.17
mis siin enam vigu parandada. eidelt virutati poetäis piimapakke. nüüd ootame uudist, millal eidelt virutatakse poetäis keefiri.
 
Mille 30. juuni 2022, kl 19.56
Ma unustasin öelda mult varastati 27 kilo keefirit. Ja venemaa juustu
 
oot 01. juuli 2022, kl 02.05
venemaa juust oli ilmselt salakaup. huvitav, kumb seal kahtlases kohas seda salakaubandust arendab, kas see hull mutt piimapakkidega või kirikuõpetaja?
 
pinkerton 24. juuli 2022, kl 03.08
aga varastati ka šokolaadi, keeksi ja mannat. vaevalt, et see kirikutegelane ennast sellest pätsatud kraamist lõhki sööb. ilmselgelt on ka rooma paavst asjasse segatud.
 
uimaeivõi 25. juuli 2022, kl 02.45
vaadakem asjadele globaalselt. hull mutt tahtis äkki sõjapagulastele tuhat kilo piima viia, aga putini agendid varastasid kogu kraami tee peal ära. lisaks lätsutasid šokolaadi ka veel nahka. maailm on täitsa hukas!
 
Vihkan teemaalgatajat 28. juuli 2022, kl 08.34
Tead f**c you teemaalgataja, sa ei pea sellest asjast nii palju lärmi tekitama. Ole lihtsalt vait ja mine söö kõike, nagu sulle vist meeldib teha, paksuke, aga ütlen veel korra sulle f**c you ja käi metsa oma jutuga
 
Vihkan teemaalgatajat 28. juuli 2022, kl 08.36
Uimaeivõi, see on päriselt väga naljakas, see mis ütlesid;)
 
eee 30. juuli 2022, kl 03.56
see on juba teine kirikutöötaja, kes piima varastab. mis teil seal toimub? kas kommipakid ja juustu virutas ka kirikutöötaja? ilmselgelt annetustest ei piisa, papid peavad juba toitu varastama.
kas teil neile nälginud kirikuisadele pole seal mingit tööd pakkuda? võsa raiuda või muru niita?
 
Tere! 31. juuli 2022, kl 16.19
Uhke inimene Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mu piim varastati, kui ma läksin poodi.Politsei ütles,et neid ei huvita.
> Ma läksin poest välja ja nägin,et mu piim on kadunud.
> Ma kaotasin 20 kilo piima.Ja hiiglasliku kilekotti.

Siin on vist sõnastuses väike eksitus sees, uhke inimene arvatavasti kaotas hiiglasliku kehakaalu, mitte kilekoti. Ainult sellest ei ole võimalik aru saada, kes temalt poes piima välja lüpsis. Varas?
 
Karen McCamera 28. jaanuar 2023, kl 17.03
My milk was stolen too.
 
lol thanks the mods taking my milk was stolen topic down 30. jaanuar 2023, kl 17.36
i dont know nor care why the topic was removed. as far as im concerned i didnt say anything wrong so the reason cant be me.
 
ja siis ma istun siin ja vaatan kuuuurijat 30. jaanuar 2023, kl 20.49
mingi pervert KES TEGELIKULT KA ON ühiskonnale ohtlik ja tal lastakse tegutseda. blögijad ja moraalipiidrid räägivad kuida ma olen ohtlik ja kuida mind peab ühiskonnast eraldama ja blabla bla. tuletan meelde ,et ma pole oma käsi ei ühele naisele ega lapsele külge pand. ma eeldan ,et mind ei usuta aga see on tõsi ,et ma pole miskit sellist teind ja ma pole mingi koletis nagu mõni tahab teeselda ,et olen. eeldan ,et teatud blogijad võivad sellest -ärimehest- rääkida ja teema võib taas minule ka keskenduda kuna need blögijad tahavad kõik teemad endale viia eriti need ahistamis teemad. seega teen ennetava posti siin. tuletan meelde ,et ma olen süütu ja ma EI OLE ahistand ei seda teist naist ega seda blogijat. ei ähvardand ega ahistand. see blogija võttis minuga ESIMESENA ühendust mind süüdistades . mina aga EI OLE teda ja ta peret ja lapsi ähvardand . mind MÕISTETI ÕIGEKS kuna MA POLE NEID ASJU TEINUD. juhul kui need blögijad minu asja jutuks võtma peaks siis teadke ,et ma olen süütu selles ahistamis asjas. need blögijad võivad väita mida tahes. fakt on ,et mind lavastati süüdi ja need blögijad on sorry to say kasulikud idioodid inimeste kätes kes tahavad mu elu ära rikkuda . kes mu elu rikkuda tahab ja miks ma ausalt ei tea. ei ole enda meelest miskit sellist teind ,et sellist jama ära teenida . the end.
 
misometi 01. veebruar 2023, kl 02.45
siin toimub? preestrid varastava piima, pedofiilid vannuvad, et nad nagu prillikivid ja kõik süüdistavad kõiki?
keegi oskab täpsemalt seletada?
 
zomfg 01. veebruar 2023, kl 07.21
faktid taas. 1 ma ei ole pedofiil. 2 mul on kaldvusused ma saan abi. see ,et mul kalduvused ei tee mind pedofiiliks. ma pole ühtki last röövind katsund ega tapnud. 3 ma süüdistan inimesi kes mu meelest on ka süüdi ja mu kõhutunne ei eksi väga tihti. ütle oma nimi kui oled nii õige inimene. ma tean ,et sa ei tee seda. 4 see piima vargus ei ole relevant. 5 ma oskan seletada. sina oled pedofiil sina oled ahista sina oled zoofiil ja südilavastaja . sina oled teeskleja. kahjuks põhineb kõik see mu kõhutundel mida ma number 5 all ütlen aga ma kahtlen sügavalt ,et ma eksin. sa peidad oma identiteeti ja üritad mind pahana ja sajandi kurjategijana näidata ,et oma tegudelt tähelepanu ära saada. see tõestab isiklikult mulle ,et sina oled süüdi.
 
just siit tuleb 1000 posti veel 01. veebruar 2023, kl 07.46
kuida ma julgen end kaitsta laimu eest ja valenarratiivi eest. kuida julgen rääkida enda versiooni. olin liiga kaua vait ja ma ei kavatse seda enam olla. ma ei kavatse lasta ei sinu ega blogijate valedel levida . sorry ,et see sügavalt haavab sinu tundeid. ma väga vabandan. kui mingi laimava käki kirjutad siis eelda ,et ma kaitsen end . kui mitte siin siis kusagil mujal kohas siin või seal pool ekraani. sa lihtsalt kardad ,et ttõde sinu kohta tuleb välja selleks peidadki oma identiteeti. räägi miks sa anonüümselt mögised. miks kardad oma nime alt esineda kui oled nii aus ja perfektne. kui tuled moraali lugema tee seda oma õige nime alt või muidu ole kuss.
 
vapruse laul 01. veebruar 2023, kl 09.56
OLED VAPPER KELL 2 HOMMIKU KUI MAMPSEL MAGAB.
OLED VAPPER ANONÜÜMSELT KELL KAKS HOMMIKUL.
SA TEAD ,ET KUI VALEGA PLÕKSIKSID OMA NIME ALT
SAAKSID HAMBASSE. SATUKSID SOHU VÕT RAPPA.
OLED KUSIK NÄITLEJA TÕMBLEJA JA TEESKLEJA.
OMA ALTERNATIIVSET UNIVERSUMI LOOOD.
OLED HULLUMAJA KANDITAAT HULLEM KUI MINA.
SEDA TEAD JA SEEPÄRAST OMA IDENTITEETI PEIDAD.
VÕLTS MORAALI PIIDER TEESKLEJA ARGPÜKS KUSIK.
 
ma ei ole väitnud ,et mind pole olnud seal ehk siin foorumis 01. veebruar 2023, kl 09.59
olen teind 2 nädalase pausi siit ja nädalaseid ja paari päevaseid pause siin ennemgi. seda on palju rohkem kui teie olete pausi teind siit. te elate siin 24.7 . te ei lahku siit kunagi. plaanin oma suurimat pausi siit varsti. ei viitsi mängida seda ringmängu ja sama sitta debunkida korda kolmtuhat.
 
see moment kui teeskleja ja vaimuhaige peab ootama milla mampsel magama läheb 01. veebruar 2023, kl 14.39
,et saaks kell 2 öösel anonüümselt kõvatada ja neti hiirotseda ,et jumala eest mampsel teada ei saaks. muidu saab jälle luuavarrega mööda küüru. MEGA LOLZ.
 
mida sa venid paks 01. veebruar 2023, kl 14.44
vaata kui kole sa oled
sa oled andetu
nii jubedas kohas elad
la la a laaa

vaata kui piinlik sa välja näed
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!