Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Saue Vallavalitsus
 
Kadi 666 01. juuli 2022, kl 10.00
Saue Vallavalitsusega sain ümber kirjutades nii ebameeldiva kogemuse, et suure vihaga ei kirjutaks siia valda üldse end ümber. Esiteks eeldan, et sellises asutuses peaks töötama hea väljendusoskusega inimesed. Muidugi sai selle inimesega samamoodi käituma hakatud, ilmselt naisterahvas ise üldse ei mõistnud, et temaga käitumine oli tingitud temast endas. Tagatipuks oli veel see, et vabandasin mina Anneli ees, sest võtsin mõistuse pähe, et kui käitud samamoodi inimesega, et see mõistust nagunii pähe ei too. Et tema hääletoonis, või suhtumises telefonis oleks kuidagi asi olnud.

Aga eks kui sellisesse kohta oled tööle saanud, siis ei peagi enam viisakust olema rohkem, kui odavas bistroos töötamiseks.
 
saue elanik 02. juuli 2022, kl 02.54
kas sina oledki see peast soe naaber, kes käib vallavalitsuses kõigi peale kaebusi kirjutamas? jkui kohale tullakse ja midagi ei leita, siis hakkad peast ullikest mängima, et eelmisel aastal kukkus paar õuna naabritelt sinu aeda ja kõrgemalt krundilt valgub vesi jne. naabrid pole veel sellise nahhaalsusega harjunud ja ei hakanud politseile ütlema, kuidas sa oma koera ilma toidu ja veeta jätsid. nad lihtsalt toitsid koera ja valasid kaussi vett. sinu poolest oleks võinud su koer lihtsalt janusse ja nälga surra,
 
Vahetatud kohad 18. aprill 2023, kl 13.58
https://marjamaa.ee/kontaktid1

Võimalik ainult Venemaal ja Märjamaal niikut Putin ja Medvedjev
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!