Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
minu ebameeldiv kogemus
 
juta 22. juuni 2016, kl 08.06
Ma armastan osta mitmevilja röstisaiu milles on palju erinevaid seemneid, neid on väga erinevaid. Kuina värskena on nad üsna nätsked siis ma lihtsalt kuivatan nad ära ja krõbistan siis. Nüüd olen juhtunud selliste saiade peale milles on ka terved viljaterad sees. Need terad muutuvad paaripäevaga nii kivikõvaks, et murra või hambad. Ega ma siit abi ei lootnudki aga äkki kellelgi on veel selline halb kogemus.
 
njahh 22. juuni 2016, kl 12.06
no ja mis see meie asi on, kuidas sina saia sööd?

See teema oleks väärt kõige mõttetuma virina auhinda....
 
gert 22. juuni 2016, kl 12.33
Ei ole halba ilma heata. Mina söön sama saiu värskelt ja olen rahul. Inimeste maitsed ja tavad on erinevad. Väärt teema!Eelmisele kommentaarile ma vilistan vaid! Head jaaniaega, elame veel!
 
milla njahhile 22. juuni 2016, kl 16.13
See on ju siin halvakogemuse väljaelamise koht. Sinu kommi võiks ka mõttetuks lugeda.
Mina olen kord oma hamba murdnud seemneleiva sees olnud kiviga ja tean mida tunned.
 
njahhile 22. juuni 2016, kl 17.07
kas migreen kiusab jälle?
 
njahh 22. juuni 2016, kl 18.33
mul ei ole migreeni juba ammu olnud, aga tänan muretsemast.

No kui seemneleivas on kivi, siis on see tõesti halb kogemus. Kui inimene laseb leiva kõvaks minna ja pahandab, et seemned selles on ka üksiti kõvaks läinud, siis paneb lihtsalt imestama.
 
njahh 22. juuni 2016, kl 18.34
oh hämmingut, naisteka foorumis on keelatud sõna h'mm
 
Autorile: 22. juuni 2016, kl 23.13
Mislaadset abi siit vaja on? Kas otsid kedagi, kes tuleb sinu saia seest teri jahvatama? Või mis töödes sa abilist otsid?
 
Seemneröst 23. juuni 2016, kl 09.47
Soovitan värsked saiaviilud rösterisse pista! Jääb väga hea soe ja krõbe ning seemned ei lõhu hambaid ;)
 
juta 23. juuni 2016, kl 10.00
Tänan heade soovituste eest aga need röstisaiad on väga suures pakis ja üksi lihtsalt ei suuda nii palju korraga ära süüa. Ja ma ju kirjutasin, et abi ei otsi, lihtsalt räägin oma halvast kogemusest nagu pealkiri ütleb. Loota ju võib, et mõni saiaküpsetaja loeb ja siis ei pane terveid teri enam saia sisse vaid täisterajahu.
 
njahh 23. juuni 2016, kl 11.01
aga kui seemned jahuks jahvatatakse, siis pole ju ta enam terasai. Sul aga on võimalus osta selline toode, kus seemneid ei ole. Minu arust on selliste toodete valik üsna lai.
 
Seemneröst 23. juuni 2016, kl 11.25
Säilita külmikus ja siis supsti rösterisse või prae!
 
juta 23. juuni 2016, kl 11.46
Teised seemned ei lähe ju kõvaks ainult nisuterad. Teistest seemnetest ei tahaks ilma jääda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!