Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Putin ei anna alla niikuinii
 
eeru 01. märts 2023, kl 00.51
Mõtlesin sellest kuidas Putin süüdistab Läänt et see aitab Ukrainat sõjas Venemaa vastu andes Ukrainale igasugust abi.
Tülgastav on kuulda sellist väljaütlemist, kas pole.

Sellise loogika järgi võiks näiteks Tallinna kesklinna pätt süüdistada politseiametnikku kui too takistab pätil röövimast abitu naisterahva käekotti.

Putin arvab vist et siin Läänes on inimesed sama madala intelligentsiga nagu seal.

Näha on et Putin hakkab rahutuks muutuma. Ei meeldi talle sugugi et teised astuvad Ukraina kaitseks välja. Venemaa varud pole ka lõpmatud. Mingil ajal hakkab ressurssi väheks jääma ja Putin peab hakkama oma sõjamasina tööshoidmiseks sõjatehnikat mujalt sisse ostma.
Ainult et kes talle seda müüma hakkab? Kas on kellelgi teisel oma huvid mängus et Putin alistaks Ukraina? Hiinal näiteks?

Ja Türgi ning Ungari tuleks ELiidust välja heita või siis välja vahetada Türgi president Erdogan ning Ungari peaminister Orban.
Ilmselt välja heita neid ei saa ning poleks ka mõistlik kuna nad asuksid siis juba avalikult Venemaa poolele.
 
see et 08. märts 2023, kl 04.36
Türgi pole EL-is, vaid NATO liige.
 
eeru 09. märts 2023, kl 23.28
Ups ma vabandan.
Kuidas ma küll nii rumala vea tegin et Türklasi Eurooplasteks pidasin. Häbi-häbi.
Aga eks need asjad on neil juba omavahel ka kokkulepitud. Kui vaja siis korraldavad venelased midagi uut et anda Türgile põhjust keeldumiseks.

Aga Ukraina tulevik tundub tume.
Kui Trump jälle võimule saab siis vaevalt et Ukraina suunaline abi sellises mahus jätkub.
Trump on ärimees. Tema juba raha laiali jagama ei hakka. Et leppigu omavahel juba kiiremini kokku selles et lõuna-Ukraina saab Vene osaks ja lõpetagu see sõda juba ära. Sest ära hakkab see juba kõiki tüütama - muudkui sõda ja sõda söögi alla ja peale. Ukraina on suur maa - jätkub neile endile küll ja veel ka sellest mis neile jäetakse.
Venel jätkub tulejõudu veel oi kui kauaks ja kui otsa saama hakkab küll siis naabrid teiseltpoolt aitavad.
Minu arvamus on et Hiinal on poogen mingist Ukrainast kui Venest saab hoopis rohkem ja odavamalt. Kui venelastel moon otsa saama hakkab siis sealt saab alati hea hinnaga juurde osta.
Niikuinii võtab vene Ukraina käest Musta mere ära. See on liiga oluline territorium neile.
Võtavad ära ja kindlustavad et see jääks alatiseks neile.
Selles sõjas tuumarelvi nad kasutama ei hakka, need jäävad neile omaenda julgeoleku garantiiks. Et keegi ei julgeks Venemaad ennast rünnata. Sest siis hakkavad juba tõepoolest tuumapommid lendama.
 
???? 16. märts 2023, kl 01.50
kes üldse nii lolle küsimusi püstitab? venemaa on selle sõja juba kaotanud. venemaa on nimelt see riik, kus kõik ametnikud varastavad nagu jaksavad,.varastavad naftat, gaasi, sõjatehnikat ja meditsiinitarvikuid. aitäh neile selle eest. nägime närakat vene armeed, kes on trussikuteni paljaks varastatud ja tulevad nn missioonile pajukiga, mis aegunud 2012. no palju õnne. milline juhtkond (juhmakas), selline ka armee.
 
bisnis 16. märts 2023, kl 02.21
Kui nüüd poliitilist pilti jägida, siis on hiinal poogen venemaast. Venemaa on ära rikkunud kaubandusliku tasakaalu maailmas, mis on hiinale oluline. Venemaa on luuser ja sellistega ei tee koostööd mitte ükski arenenud riik. Uued kaubanduspartnerid venemaa jaoks on zimbabve ja mali. Aitate üksteist palmilehtedest luudade tehnoloogias.
 
kahtlustan 16. märts 2023, kl 03.18
on see putler üldse elus veel, või juba ära koksatud oma sõjaväelaste poolt?
iga kord kui mingite töölisnaistega kohtub, siis moll selline nagu ei teaks maailmast iid ega aad. surma saand sõduriemadele ütleb lohutuseks, et te pojad oleks end nagunii surnuks joond või surnuks sõitnud. nii kena lohutus riigijuhi poolt, eksole
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!