Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
moded miks te senseerite mind ja kaitsete sõjakurjategijad
 
tõeline patriooot lol 12. märts 2023, kl 11.06
miks te kaitsete wagneri armeed ja miks te kaitsete sõjakurjategijaid. miks te olete venemeelsed riigireeturid. mul on koppp sellest ees ,et temind senseerite aga lasete vaimhiagetel mind laimata ja jama spämmida ja lasete sellel foorumil spämmi uppuda . te ei kustuta spämmbottide jama ka ära. teate kui haledad olete või. te kaitsete sõja kriminaale ja liikluskurjategijaid. kui see post võetakse maha siis tugevdab see mu argumente.
 
ja kui ma repordin laimu poste siis te ei tee sittagi. 12. märts 2023, kl 11.21
teil võtab aega 100 aastat enne kui need laimu postid maha võtate. kui kritiseerin teie tööd postid kaovad kohe ära. võtate vaimuhaigete poste maha ka aga tundub ,et minu postide eemaldamine on teile suurem prioriteet kui rõvedikude ja vaimuhaigete postituste maha võtmine. eeldan ,et see postitus kaob ka suht varsti ära. taas kui see juhtub tugevdate mu argumente.
 
viimane asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 12. märts 2023, kl 11.27
kui see post kaob siis ma olen siit foorumist ausalt läind. ma ei tea kas naasen. ei soovi olla kohas kus lolle ja sõjakurjategijaid ja liikluskriminaale kaitstakse . kus kaitstakse teesklejaid ja potensiaalised vägistajaid. ma tean ,et siin miskit ei muutu. teesklejad ja ühe teema ponid ei muutu nad too far gone vaimselt. täitsin oma misiooni. soovisin veel paar asja südamelt ära saada aga selleks on paremaid platforme. on see head aega igaveseks siit foorumist ei tea. kui mu mõned postitused jäävad alles ja mingi teeskleja neile vastab siis mul suva sest naguinii on see sama umblu ja hülge möla. kui see post võetakse maha siis mu viimane soov on sin ,et moded mu teised postid ka eemaldaks. ma ei soovi siia naasta ja näha kas keegi ja mida vastas. mingi teeskleja on kindlasti vastand ja ajand umbluud niguinii nii ,et vahet erilist ei olegi. proovin siin mitte lurkida ka sest see suht surnud koht. ainult teesklejad ja rõvedikud ja spämbotid siin.
 
Senseeriad 15. märts 2023, kl 22.28
Kasuks tuleb, kui end tund-kaks enne dušiοtsikuga seest puhtaks loputada. Korduvalt. Ühe-kahe korraga ei saa. Esiteks jääb ikka mingi hägu sisse ja teiseks võib niisama vett sisse jääda, mis seksima hakates võib välja purtsatada. Seepärast soovitan omade kogemuste najal valmistuda põhjalikult ette - tund-kaks varem peaks alustama loputamist maksimaalse veesurvega, mida kannatad, lasta lihtsalt veel voolata, hoida pärakulihased lõdvalt, et kõik välja voolaks ja niimoodi paar minutit. Siis 15 minutit vahet. Siis korrata. Siis 20 minutit vahet jne.

Tulemuseks on see, et mulguke on mõnusalt ja põhjalikult puhas nii, et partneril pole mingit põhjust oodata ebameeldivaid üllatusi.

Et asi oleks 200% kindel, oleks hea, kui loputuse vahepeal saaks ka dildoga läbi tööödelda sest niimoodi saab veel puhtmaks. Kui dildot sees hoida, hakkab soolestik tööle ning ....eee...sitt laskub allapoole. Kui seejärel end taas ja taas üle loputada, on tulemuseks sedavõrd hiilgavalt puhas peps, kust läbi käinud riista võib julgelt ka suhu võtta ;-)
 
sa oled 1 inimene. sul ei ole sõpru keegi ei nõustu sinuga 16. märts 2023, kl 07.51
ja sa postitad surnud teemat enam ei ole aasta 2014 . see ei olnud teema ega relevant isegi2014 seega lõpeta teesklemine sa mõttetu vaimuhaige teeskleja .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!