Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
see vanka vaadaku ette ,et ise silma siniseks ei saa ja venemaad ei pommitata ühel päeval
 
tõeline patrioot viimast korda 12. märts 2023, kl 18.26
jälle rääkis uudistes mingist sitasest vandist kelle sõbrad need venemeelsed moded siin on ja need teesklejad ja riigi ja kogukonna reeturid. väitis ,et eest i norib venemaaga tüli ja saab silma siniseks ja pommitatakse eestit nagu marjuupolit. see vene rämps vaadaku ise ette ,et silma siniseks ei saa ja peakolju murruga koomas ei lõpeta. saab see khaliilov teise silma ka siniseks kui tahab ja näpuluid võidakse ka tal murda ,et ta enam gänggängi sitta ja märke ei saaks lehvitada. see ei ole ähvardus vaid mu siiras soov ,et see selle mögiseja kellest ma rääkisin just ja khaliloviga juhtuks. mina ei tee neile midagi ja mul ei ole ka tutvusi selliseid kes midagi sellist teeksid. see kõik mis ma ennem ütlesin on mu suurim ja siiras soov ,et see nendega juhtuks . see mis ma modede kohta ütlesin on minu arvamus ja minu jälgimise tulemus . see on disclaimer ühesõnaga siin lõpus. ja nii ongi.
 
see pole ka vihakõne ega üleskutse 12. märts 2023, kl 18.30
,et keegi neile miskit teeks vaid soov ja arvamus. ma ju võin soovida igasuguseid asju. ma võin soovida ,et võidan milion eurot aga see ei tähenda ,et see juhtuks .ma võin soovida ,et kaja kallas kanalisatsiooni auku kukuks ja kaela murraks aga see ei tähenda ,et see juhtuks. ilmselgelt ei kutsu ma kanalisatsiooni auku kaja kallase vastu vägivallatsema . duhhhh. las kõrgem jõud ja karma lööb neil silma siniseks ja teeb rohkem kui seda . nad räägiad sõnu mida nad tshekideks teha ei saa. las mölisejad mölisevad kuna ühel päeval enam ei mölise. kellegi vale inimese nad tigedaks ajavad ja siis läheb neil pahasti. sama juhtub ka teesklejatega. kord mögisevad vale inimese kallal ja siis lõpetavad soos või rabas. olen hoiatanud neid lolle kes must sitta räägivad ,et kui vale inimese kallal hauguvad siis läheb neil halvasti. nad aga ei usu mind. eks haukugu edasi ja lootku ,et vale inimene neile ette ei jää.
 
lol teeskleja kuseb täis end ja 13. märts 2023, kl 07.35
väldib mu teemasi .
 
Stritsel 13. märts 2023, kl 21.00
Kas su postitused siin foorumis on nagu mingi tulevane kirjandusklassika?
Ehk kirjutad sellele lisaks veel kuhugi sahtlisse?
Ning pärast teed kartulitrükiga omavalmistatud raamatuid...
 
ei see ei ole mingi kirjandusklassika ja ma ei kirjutand seda sahtlisse 14. märts 2023, kl 07.23
selle nimi mis ma kirjutan siia on tõde ja faktid ja arvamus. sa teaks seda teeskleja kui sa oskaks lugeda ja ei oleks sitane topelt reetur. ma ei tee kartulitrükki sa teaks seda kui sa minust reaalselt ka midagi teaks sa mõttetu teeskleja. olen vana kooli inimene aga mitte nii vana kooli. kirjutan sahtlisse sellest kui seksikas su ema mustas kleidis on. seda on mu sahtlid täis. jah ma tegin ema nalja internetis hakka nutma nüüüd. ma hoian oma tulevast kirjandus klassikat ja poste siin foorumi eraldi. sa loll ei tee foorumil ega sahtlil vahet. kui oleksin selle mis siia kirjutasin sahtlisse kirjutand siis sa ei näeks seda lugeda. vahet aga pole sest sa ei oska ju lugeda....
 
vaata teeskleja vaimuhaige ja topelt reetur 14. märts 2023, kl 07.57
mina ei ole see loll vaimuhaige sitt nimega huinasjutt siin. mina ei avalda oma teoseid siin madala laubalises foorumis eksole. ma ei vaata oma teoseid mida kirjutan sellise pilguga ,et oooo sellest saab kirjandusklassika. sa teaks seda teeskleja kui sa minust midagi reaalselt ka teaksid. ma olen enese ja oma loomingu suhtes väga kriitiline. eeldatavasti mu loomingust ei saa klassika ja see vajub unustuse hõlma juhul kui keegi seda kunagi pärast mu siit ilmast lahkumist ei leia ja ei arva ,et see on päris hea värk jne . selle asja juhtumise tõenäosus on väike. kui sa minust miskit teaks siis teaksid ,et ma kirjutan selleks ,et mul on kirg selle vastu. ma ei tee seda raha ma ei tee seda kuulsuse pärast . ma ei ole mingi blogija ma ei ole mingi hensu gusta . olen kuulsust maitsnud ja tean e,t seda enam maitsta pigem ei sooviks. kuigi sellel olid ka oma head küljad. kui ma mingil juhul by accident peaks kuulsaks saama nagu juhtus minuga justin tvs ja youtubes siis loodan ,et olen selleks paremini valmistund.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!