Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
aitäh teile
 
kunsti jumal 89 16. märts 2023, kl 12.39
aitäh sulle range roveri juht ja su lollile kaasreisijale ,et minu poolt uksest parklas peaaegu sisse sõitsid ja sul oli suht suva sellest kas oleme terved. aitäh sulle valge auto juht kes ei viitsind gaasipedaalist lahti lasta ja kes oleks meie autole peaaegu sisse sõitnud ja aitäh sellele pea kuklasse ajand ülbarile päikseprillidega kes oleks meie autole ohhh minu poolt uksest sisse sõitnud. teie pärast oleks jäänd meie vabariik ja maailm suurest kunstikust. loodan ,et olete enda üle uhked nüüd. hoiduge karl oskar männiksalu ja ain ja juku peetersi eest eriti kui olete alaealised plikad. need tüübid on teile päriselt ohtlikud netis vb ka väljaspool netti. ain -juku peeters võib väita teile ,et ta on ment aga ta ei ole seda. aitäh kuulamast. head tervist..
 
vikade parandus 16. märts 2023, kl 12.41
teie pärast oleks jäänd meie vabariik ja maailm suurest kunstikust ILMA . vabandan vika pärast . see sõna jäi puudu. ma ju puudulik ja paks rasvapall. what did u expect ...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!