Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
panen selle perverdi kommentaari ja argumendi magama lõplikult
 
jumalik huuugo ja debunkija 17. märts 2023, kl 07.24
kuida ma olen pervert. kas seepärast ,et teen su ema nalju netis. need on naljad. te saate aru mida tähendab sõna nali eks. nali on asi mis peaks inimesi panema hahahahah tegema ehk naerma. kas suudate jälgida senimaani . juhul , kui ei suuda siis jälgige punast hüppavat pallikest eks. soovitan ka lugema õppida . ma ei räägi siin anaali ega värdja ega sitaaugu juttu. ma ei rõvetse siin nagu mingid ropud raivod ja huinasjutud. räägime päris pervertidest. neist kes blogijaid ahistavad ja teisi ses süüdi lavastavad.kes räägivad blogijate lastest rõvedusi ja teisi süüdi lavastavad. räägime kuida teatud raam 12 aastast telki seksile meelitas. räägime kuida ta sõber thule illuminati perver ka twitteris perveeris. oi äkki neid häkiti. mind ei häkitud aga hujartenit häkiti ja ta identiteeti varastati räägime sellest. ehk õpiks enne ära mida tähendab sõna pervert kui teisi selleks tembeldame ehk. ehk lõpetaks teesklejaks olemise ja hakkaks päris inimeseks ja teeks päris argumente mitte umbluud. mina ei ole pervert ma ei ole teeskleja ma ei ole pedofiil ega zoofil ega ahistaja. ma ja mu pere oleme normaalsed inimesed. ma ei pea oma identiteeti peitma erinevalt mõnest siin. head aega.
 
kui vastase ainus reaalne argument on rumalus harimatus ja lollus või lollimängimine ja mitte aru saamine. 17. märts 2023, kl 08.01
teeskleja ei saa aru järgnevast
1. miks ma siin olen ja miks siit mul raske lahkuda.

2. ta luulud pole reaalsus ega faktid
3 kuida argumenteerida ja debattida
4.tast ei saa kunagi mind

5 ,et ta suht ahvib mind

6 kuida lugeda ja kuida ridade vahelt lugeda
7. kuida olla päris inimene
8 teistele ei pea meeldima sama jama mis talle.
9. kuida argumente tugevdada ja miks pole hea olla 1 teema poni.
10 keegi ei võta teda tõisiselt kui ta anonüümselt teisi maha teeb ja väidab ,et on teadja ja tegija.
11. ,et ta projectib oma vigu teiste peale.
12 ta alternatiiv universum ei saa kunagi reaalsuseks.
13 teised ei pea tema äranägemise järgi elama
14 teiste elud ja kaal pole tema asi.

see on suht kõik. vabandan kui miskit unustasin.
 
topelt moraaal 17. märts 2023, kl 08.14
nunnu kui ekres on mingi pervert või zoofiil siis seda nähakse . seda ei nähta kui pervert või zoofiil on refformierakonnas või keskerakonnas. öeldakse ,et ekre peab nõiajahti homodele. ei ole mingit nõiajahti. ja kui oleks mis siis oleks. siis ärgu tehku homopropagandat koolides lasteaedades. olen näind mida see propaganda meie noortega teeb. nad ei tea mis soost nad on nad arvavad ,et võivad tujude järgi sugu muuta ja ,et meil on 3454654 sugu. see on teie süü liberaalid .
 
ja mida ma siis teesklen ahhh 17. märts 2023, kl 11.06
kas ma teesklen ,et olen kirjanik kuigi olen seda olnud noorest east saadik. just nagu olen olnud kunstnik. mida ma teesklen. kas ma teesklen ,et olen algaja nõid kuigi nõia ja para teemad on mind alati huvitand. mida ma teesklen ütle mulle jobu. MIDA MA TEESKLEN. kas teesklen ,et mind mõisteti õigeks ja ,et ma ei ahistand seda blogijat kuigi ei ahistand ja mind mõisteti õigeks. mida ma täpselt teesklen. sa oled ju tegija ja teadja . mida ma siis teesklen........ kas teesklen ,et olen luuletaja kuigi olen. kas teesklen ,et teen trenni kuigi teen trenni. mida ma teesklen. oskad vastata võ ei. tundub ,et sa võtad mu kirjaviga tõsiselt ja projectid taas sa mõttetu teeskleja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!