Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
news bullentin this is just in
 
thereeker2 17. märts 2023, kl 12.08
teesklejad võtavad mu kirjaviga ja grammatilist libastumist tõsiselt . nüüd väidavad ,et ma olen teeskleja. mida ma teesklen ma ei tea eriti kui räägin tõtt arvamusi ja fakte. tore on olla paberitega hull ja vaimuhaige ja siin foorumis anonüümselt kobiseda kas pole teesklejad. nüüd ootan kuni kell saab 12 öösel või 1 hommikul millal need lollid vastavad mingit umbluud ja seosetut soga. oi kui toreeee. weeeeeeeeeeeeee.. las ma arvan. plohvet on läääkinud 80000 plotsenti anaaal anaaal anaaal. silma rulll. mõnedel pole elu ja nad ei kannata seda kui mul on elu hobid ja tegemist.
 
laull 17. märts 2023, kl 12.16
mul oli klassi vend rain paaalepi nimekaim. ta oli piider ja pederaaast ja proovis suhelda teispoolsusega.

ÜTLE SHAKESPIIR MIKS NII PEDE OLID ÜLTE CHURCHILL MIKS OLID PAKS VÄRD JA SUST ARU EI SAAND. MIKS TE MULLE EI VASTAAAA DUDDNDUDNDUDNDUDNDUDNDU. NEID SURNUD PEDESI OLI VEELGI . KÜLL MÕNI NEIST KA HÄÄLT VEEL TEEB. ÜTLE NIETCHE MIKS HOBUSELT PERSSE SAID ÜTLE VEND GRIMM MIKS OLID PEDERAST MIKS OLI LOVEKRAFT VAENE KUI SITAKOTTT. MIKS KEEGI EI VASTAA TUTUTNTUTNTUTTUTUTUU JA KAPI NURKAS HIIIR TALLLE VAID VASTAAAAAAAAS HIIRRR VAID VASTAAAAAAAAAAAAAAAAAS. DUNDUDNUDNDUDNDDNDNN
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!