Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
ok ühe teema poni
 
ühe teema poni ja piidrite vastane 18. märts 2023, kl 07.38
ok piider ok pervert. ok pederast ok potensiaalne vägistaja ok riigi reetur ok kogukonna reetur ok vaimuhaige ok vaimuvaene ok harimatu mats ok teeskleja. ok ahistaja ok jälitaja ok süüdilavastaja. ok blogijate ahistaja. ok anonüüümne argpüks. ok foorumi rikkuja . ok luuser. ok nohik.
 
there is more when that came from vitch 18. märts 2023, kl 07.48
ok piider ok pervert. ok pederast ok potensiaalne vägistaja ok riigi reetur ok kogukonna reetur ok vaimuhaige ok vaimuvaene ok harimatu mats ok teeskleja. ok ahistaja ok jälitaja ok süüdilavastaja. ok blogijate ahistaja. ok anonüüümne argpüks. ok foorumi rikkuja . ok luuser. ok nohik.ok piider ok pervert. ok pederast ok potensiaalne vägistaja ok riigi reetur ok kogukonna reetur ok vaimuhaige ok vaimuvaene ok harimatu mats ok teeskleja. ok ahistaja ok jälitaja ok süüdilavastaja. ok blogijate ahistaja. ok anonüüümne argpüks. ok foorumi rikkuja . ok luuser. ok nohik.ok piider ok pervert. ok pederast ok potensiaalne vägistaja ok riigi reetur ok kogukonna reetur ok vaimuhaige ok vaimuvaene ok harimatu mats ok teeskleja. ok ahistaja ok jälitaja ok süüdilavastaja. ok blogijate ahistaja. ok anonüüümne argpüks. ok foorumi rikkuja . ok luuser. ok nohik.ok piider ok pervert. ok pederast ok potensiaalne vägistaja ok riigi reetur ok kogukonna reetur ok vaimuhaige ok vaimuvaene ok harimatu mats ok teeskleja. ok ahistaja ok jälitaja ok süüdilavastaja. ok blogijate ahistaja. ok anonüüümne argpüks. ok foorumi rikkuja . ok luuser. ok nohik.
 
küsimus ühe teema ponile ja teesklejale 18. märts 2023, kl 11.05
miks sa elad. mis su elu mõtte on. kas terve päeva mingit sitta ajada ja teeselda ja olla ühe teeema poni. sa ei liigu oma elus kuhugi. su elus on paigal seis. heidid mind sest ma vähemalt üritan olla rohkemat üritan kuhugi liikuda ja ei taha su kurbmängu kaasa mängida. ma ei taha olla ühe teema poni ja mingi purcu ja värdja ja anaali juttu ajaja ega teeskleja. sa oled kade ja tige ,et mu elus miskit toimub aga sinu omas mitte. kui sa sama sitta ajad siis ei saagi midagi toimuma sa loll vaimuhaige teeskleja. sa oled vaid teistele koormaks ausalt . keegi ei peaks su vaimuhage määgimist taluma eriti mina. edu sulle su sisutühjas ja sündmustevaeses elus.
 
viiiimane asiiiiiiiiiiiii teeskleja 18. märts 2023, kl 11.25
sa oled teeskleja ja kõik. patriotismi , tõe ja faktide ja arvamuste levitamine EI OLE räuskamine ega foorumi risustamine. ma saan aru ,et sa ei armasta meie riiki ega meie maad. ma saan aru ,et sa oled venemeelne reetur ja kogukonna reetur. ma teadsin alati ,et oled 1 teema poni. pole vaja teeselda ,et ma ei teatnud seda. pole vaja teeselda ,et 1 teema poni olemine on nii äge . sul pole vaja teeselda ,et oled teadja ja tegija ja tead must midagi. sul ei ole vaja teeselda ,et teised nõustuvad sinuga. pole mingeid teisi vaid sina ja su luulud. pole vaja sul mingeid tõendeid tekitada ,et ma olla oma ema maha müüüa tahtnud või mis iganes. ma ei teeks miskit sellist ega postitaks mingit jama ja sa tead seda väga hästi. hale kui pead ise tõendeid kunstlikult tekitama sest neid ei ole ega tule. kui ma peakski vangi minema mis iganes põhjusel mida ma ei usu sest ma pole miskit halvasti teind ja olen oma eelnevaid tegusi kahetsend tulen välja ja elan jälle. mu mustamine ja laimamine ja mu elu hävitamisega ei võida sa miskit. ma tean ,et sa eirad seda mida just ütlesin sest sulle ei meeldi faktid ega tõde seega on see viimane kord kui seda ütlen.
 
200% 18. märts 2023, kl 23.21
nojah, aga teame ju, et kasuks tuleb, kui end tund-paar enne põhjalikult seestpoolt…
 
ei koti surnud teema 19. märts 2023, kl 06.55
pane põlema end ühe teema poni ja aitäh ,et mu argumente tugevdasid ja miskit uut jälle lauale ei toond sa mõttetu vaimuhaige teeskleja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!