Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
tõde selle teeskleja kohta.
 
mitte kamandatav mitte võlgneja 19. märts 2023, kl 14.17
räägin tõde selle teeskleja kohta kes siin pläriseb ja arvab ,et võib nõuda mult millal ma vastata võin ja kes arvab ,et võlgnen talle raha millegi eest üldse. ta on ahistaja . ta on jälitaja. ta on blogijat ahistand ja ta peret ja lapsi ähvardand. ta on blogija laste kohta rõvedusi rääkind. proovis mind selles süüdi lavastada aga ei õnnestund ja mind mõisteti õigeks. tal vist okas hinges ikka selle pärast. ta on ka mu video klipi varastand ja teeskleb ,et see on mingi tutoorial ja ma olen mingi nende prohvet. see kes ahistas blogijat sellel haigel inimesel on anaalist mingi kinnisidee ja sellel jobul kes mind laimab on sama kinnisidee. ei ole raske panna kokku 2 plus 2. lisada veel see ,et see kloun ei julge minuga debattida ja kiivalt varjab oma identiteeti. ka see on kahtlane. proovib nii kõvasti mind discreditida ja sopaga üle valada . milleks . selleks ,et varjata tegeliku tõde selle kohta mis ta ja ta sõbrad kui tal neid on teinud on ja milleks nad võimelised on. keksendudes minu ja mu pere vigadele ja mitte rääkides oma enda vigadest sest ta enda arust on suur tegija ja teadja. lai leht ja trendide looja ja tabude murdja siin foorumis. see loll on enda meelest nii tark ,et proovib kaasa rääkida populaarsetel teemadel aga ta ei tea ,et savisaare kohtu asi on ammu läbi ja savi ets ise ka surnud. spämmib ühe teema poni rõvedusi ja spämmib muud jama. võltsib tõendeid mind teeseldes ja minuna esinedes kuna tal ju identiteedi varguse amet selge. ahistas mingit mõttetut eite minu nime alt ja saatis talle minust pilte . see mõttetu eit oli tunnistajaks aga siiski siiski mind ei mõistetud süüdi ahistamises mida ma ei ole toime pand. ei saa ju ahistada kedagi kelle olemas olust ma polnud teadlik. ilmselgelt ma ei saaks blogijat jälitada kui ta elas tallinnas. see oleks võimatu paljudel põhjustel ja väide ,et ma jagan ja elan koos mingi marteniga keda ma ei tunnegi. ei tasu eirata ,et mul suva sellest blogijast ta elust ja sellest kus ta lapsed koolis või lasteaias käivad. mul on suva sellest mitu sada last sellel kaheksajalg emal on. mind ei huvita pseudo kuulsused ja pseudo teemad. mul reaalselt ükskõik eksole. naljakas kuida see blogija tuli mu fännikale mögisema ja mind mõnitama ja ise kolis maakonda mis oli maakonna kus elan ise lähedal ja vingus selle pärast. kindlasti ei saa jätta mainimata ,et teise või selle blogija fännid on mu majast pilte teind tundub ja neid nende facebookis jagand. usutavasti on blogija või ta fännid mind ka stalking low key sest blogija väitis ,et ma pean vanematega igal pool kaasas käima ja üksi kusagil käija ei tohi. see on sulaselge vale. ma olen alati vanematega ostureisidel ja muuder reisidel käind. nice try . see ka väide ,et kui ma olen solvund siis olen miskit teind. blogija ei aima ,et mul on igasugune põhjus olla solvund kui ta mind alusetult süüdistab ja on kasulik idioot neile hulludele kes mu elu tahavad rikkuda kuna neil endal ei ole elu ega saa olema. the end.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!