Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
reffi kinnimakstud trollidele ja öisele vahtkonnale ja surematule polgule
 
patriiot 89 22. märts 2023, kl 08.13
see on meie maa ja riik ja mitte teie. ma tean ,et pooled siin või mingi teatud osa on reformi erakonna kinnimakstud trollid ja võibolla isegi venemeelsed agendid. me ei ole halvad lameajulised ega maalased kuna meie armastame seda riiki ja maad tõeliselt. meie teame ja näeme ,et selle riigiga on miskit valesti. teie seda näha ei taha . teie jaoks oleme poe tagused lamemaalasest hullud kuna me ei taha olla ajupestud ega blue pilled simbid. te tahate meid discreditida . selle riigia EI OLE kõik korras . reffid sotsid ja jeesti hipster 200 EI OLE meie riigi jaoks parim.palun tuletage mulle meelde kuida kinni makstud reffi trollid ja venemeelsed agendid mind poliitilises diskusioonis üle panevad kuigi ei pane . tuletage meelde kuida nad anonüümselt sopaga pilluvad ega julge debattida minuga ja eiravad fakte ja tõde mida mina ütlen. reffid eesti 200 ja sotsid ei ole eestile parim tee. ma ise ka ausalt ei tee mis on eesti jaoks parimad erakonnad . lihtne on lahterdada mind ekreniidiks aga ma ei ole ekre taga ega parempoolsete taga ma olen erakonnatu konservatiiv. te teaks seda kui lugeda oskaksite. ma tean ,et reffarid arvavad ,et eesti peab olema avatud ja läänemeelne. VALE eesti peab olema eesti meelne ja mitte nii avatud. eesti peab jääma eestlastele. maksud on kõrged ja kallas ei hooli maa elust . nad ei hooli puudega inimestest ega vanuritest . nad hoiavad maksud kõrged ja juku pede raid ütleb ,et peame selle ära kannatama. lõpetuseks küsin neti hiirodelt kes mind alahindavad . väike pop quiz . kes on mighty mo. kes on eric butterbeam esch . kes on mark hunt. mida on neil kõigil ühist.
 
reffide kinni makstud trollid on mind taas ähvardand 22. märts 2023, kl 08.24
neile ei meeldi faktid tõde ja arvamused . kui patriotism ja tõe rääkimine ja faktide rääkimine on kuritegu siis ehk kuulungi vanglasse ja lollimajja. kui halbade inimeste tõeliste ja päris halbade inimeste päris paljastamine on kuritegu ehk kuulun lollimajja või vangi sest ilmselgelt olen paha paha ja sajandi kurjategija sest teen millesse usun ja kaitsen seda millest hoolin.
 
vigade parrrandus 22. märts 2023, kl 08.24
teen seda millesse usun.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!