Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
teen lühidalt
 
võitjaaaaaaaaaa 24. märts 2023, kl 07.34
microsoft edge on pask. ma võitsin te kaotasite . te olete teesklejad ma olen päris. ma lahkun siit foorumist head aega. te ei saavuta miskit elus kunagi. kirjutasin eepilise lõpu kõne aga edge on sitt ja ma ei hakka seda uuesti kirjutama. head aega. teeselge surmani ja mädanege siia foorumi.
 
pawer point versioon 24. märts 2023, kl 07.51
1. mu nimi ei ole munzu. ma ei ole su sitane koer keda sa kepid. 2 mind ei hakka anaal kunagi kottima . sa ei saa seda kuidagi muuta. mida rohkem peale surud seda seda rohkem seda vihkan. 3 mu pikad postid on täis patriotismi tõde fakte ja arvamusi ja need pole kunagi mõttetud. sa oled aga riigi ja kogukonna reetur sa ei saaks iialgi aru sest. 4 morbiidne uudishimu ei hoia mind siin enam . 5 ma tean ,et sa ei ilmu debatile ega duellile sest sa neti hiiro. 6 ma tean ,et hakkad oma sõpradega valesi levitama minu kohta ja mõned jäävad neid uskuma aga see on nende uskujate südametunnistusel. 7 ma olen 33selt süütu ja mul on 0 seksuaalset kogemust ma ei häbene seda ja see ei ole ka teie asi. 8 jah ma olen paks ja rasvaste juustega get over it. teen trenni ka aga enda mitte teie pärast. 9 te kõlate nagu vägistajad pedofiilid ja zoofiilid ja ahistajad ja jälitajad. 10 teist ei saa mind ja te ei asenda iialgi mind. tean ,et vihkate enda elu ja proovite olla keegi kes teist ei saa. olete konnad kes tahavad lennata aga konnad ei saa lendama. 11 kõik mida te ütlete on valed ja kõik mida mina ütlen on tõsi. miski ei muuda seda iialgi. vabandan kui miskit unustasin. 12 te olete neti hiirod kelle kõrg hetk on inimesi ahistades ähvardades ja neist anonüümselt sitta rääkides. bye bye.
 
Keppar äss - VEAME KIHLA, ET MUNZU EI LAHKU SIIT FOORUMIST! JA HAKKAB VEEL TARGUTAMA + OMA LOLLI PIKKI MÕTTETUID VASTUSEID KIRJUTAMA ÜHA UUESTI JA UUESTI 24. märts 2023, kl 08.06
Tahate näha… ;)
 
Salemi nõid 24. märts 2023, kl 17.15
Sellele, kes kirjutas 24. märts 2023, kl 08.06 postituse:
Aga MIKS sina ja ilmselt mõned veel üldse kiusate seda isikut, kes siin järjest uusi "selgitusi" kirjutab?
Ma ei ole põhjalikult tema looga kursis ja ei kavatsegi end kurssi viia -
on niigi selgelt näha, et netikiusamine on selle inimese juba väga halba seisu ajanud.
Ta ei ole (enam) terve ja teie nokite teda nürimeelelt, kuni...?
Millal täpsemalt teil siis küllalt saaks, te vaimsed kannibalid?
Te olete empaatiapuudulikud sadistid, kes tegelikult ei ole väärt seda, et olete inimestena inkarneerunud.
Ainult "tänu" ülerahvastumise probleemile saite ajutiselt sellise võimaluse, nii et mõelge sellele, kuniks veel saate.
 
Rumbet 27. märts 2023, kl 11.15
No mehed ikka lihtsalt niisama ei jaluta käest kinni.

Ei oskagi seda vahet selgitada, aga ma olen aru saanud, et sama kehtib ühes voodis magamisega. Kui sõbrannad võivad näiteks reisil ühes voodis magada, ilma, et neil sellega mingisugust seksiga seotud teemat tekiks, siis kaks mees niimoodi ühes voodis kindlasti koos ei magaks.
 
Salemi nõid 27. märts 2023, kl 13.40
Postitajale "Rumbet":
Aga mis see sinu asi on!? Või oled ise kiiksuga padureligioosne Vana Testamendi järgija, kes peab väga tähtsaks "pühakirja" rohkeid reegleid - muuhulgas sedagi, kes tohib kellega ühes voodis magada, et siis "seadusest" üleastujad kividega surnuks loopida?
 
Salemistidele 28. märts 2023, kl 21.55
Ma olen noor naine, 20 aastane. Ma elan mehega koos. Kui ta hakkas mulle anaali tegema, siis mulle see ei meeldinud, valus oli ja ebameeldiv, mina ei saanud sellest mingit mõnu. Aga me tegime seda ka edaspidi. Lõpuks hakkas see mulle meeldima, isegi nautisin seda. Natuke aega tagasi mu mees ütles, et me ei tee enam anaalseksi. Põhjust ma ei tea, võib-olla on ta aru saanud, et enamus naistele see ei meeldi, aga MINA ju naudin seda..ma ei taha/julge seda oma mehele öelda, et ma tahaksin edasipidiga anaali, sest tal võib olla mingi teine põhjus...
Igaljuhul asi, mida ma ei julge kõigile tunnistada: mina, kui naine, naudin anaalseksi!:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!