Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
salemi nõid on rumal .
 
õige ainus r 10. aprill 2023, kl 16.42
tean ,et ei pidand postitama enam. see on vajalik vaid kord veel. algselt plaanisin ,et ootan kui see kloun salemi nõid naaseb aga ei kannata oodata. salemi nõid on rumal inimene. ignorantne inimene. ta usub ,et total debunki nime all postitaja olen mina. see ei ole tõsi. see total debunki nime alt postitaja kes ütles ,et puue ei takista mul prohvet olemist ei ole mina. ma ei taha ,et mind meenutatakse mingi prohvetina kes ma olla ei taha. ma tahan ,et mind mäletatakse kunstniku ja kirjanikuna ja luuletajana kes ma olen. ma tean ,et salami nõid ütleb ,et ma pole kirjanik seepärast ,et foorumis kirjutan jne jne jne. seda öeldes näitaks ta taaskord oma rumalust ja teadmatust. ma ei ole kunagi öelnud ,et ma olen kirjanik selle pärast ,et foorumisse kirjutan. ma ei kirjuta fistsi VÕITLUSKUNSTIDE TURNIIRI SARJA siia foorumi. ega lost sword next generationi sarja siia. ta teaks seda kui ta oskaks lugeda ja uurimistööd teha ja minust miskit teaks. ma tean ,et ta ütleb ,et teda ei huvita mu -õnnetu- elu. kui ta minust miskit teaks siis teaks ,et mu elu ei ole nii õnnetu kui ta teeselda ja uskuda tahab..... kuida ma ütlen. ta on rumal inimene kes ei tea minust ja mu loomingust miskit ega saa minust ja mu loomingust aru ja tal on mõlemist ükskõik. ometi segab ta end minu võitlustesse siin foorumis vahele. ma lahkusin siit foorumist ja ta ei saa aru miks. seletan veelkord. see polnud mingi mega küberkiusu pärast. see ei olnud seepärast ,et mu nö kiusajad mind -lintshisid- . ma ei olnud siin selle pärast ,et oma vastastele meelelahutust pakkuda vaid selleks ,et debunkida valesi ja ,et rääkida tõde. salemi nõid EI SAAA SELLEST ARU. TA EI SAA MITTE MILLESTKI ARU. ta ei teadvusta mida ma räägin ega kuula ka. ma ei võlgne talle miskit ega pea ei talle ega kellegile miskit tõestama. ma ei pea asju ajama nii nagu tema salemi nõid seda tahab. loodan ,et seletasin küllalt hästi miks selle inimese kredibiilsus on 0 ja miks keegi MITTE KEEGI ei peaks teda kuulama ega usaldama. ta on kahepalgeline madu ja võlts vagatseja. moraalitseja ja vastik vahele segaja. võlts inimene läbi ja lõhki. salemi nõid võiks oma elu elada mitte teiste omi ja võidelda oma võitlusi mitte teiste . kui ma ei eksi ta andis alla oma ahistajate ja kiusajate vastu. see on kõik. sorry kui miskit unustasin.
 
Real Slim R 10. aprill 2023, kl 21.24
Kasuks tuleb, kui end tund-kaks enne dušiоtsikuga seest puhtaks loputada. Korduvalt. Ühe-kahe korraga ei saa. Esiteks jääb ikka mingi hägu sisse ja teiseks võib niisama vett sisse jääda, mis seksima hakates võib välja purtsatada. Seepärast soovitan omade kogemuste najal valmistuda põhjalikult ette - tund-kaks varem peaks alustama loputamist maksimaalse veesurvega, mida kannatad, lasta lihtsalt veel voolata, hoida pärakulihased lõdvalt, et kõik välja voolaks ja niimoodi paar minutit. Siis 15 minutit vahet. Siis korrata. Siis 20 minutit vahet jne.

Tulemuseks on see, et mulguke on mõnusalt ja põhjalikult puhas nii, et partneril pole mingit põhjust oodata ebameeldivaid üllatusi.

Et asi oleks 200% kindel, oleks hea, kui loputuse vahepeal saaks ka dildoga läbi tööödelda sest niimoodi saab veel puhtmaks. Kui dildot sees hoida, hakkab soolestik tööle ning ....eee...sitt laskub allapoole. Kui seejärel end taas ja taas üle loputada, on tulemuseks sedavõrd hiilgavalt puhas peps, kust läbi käinud riista võib julgelt ka suhu võtta ;-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!