Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
rahu tegemine ja edasi minemine
 
kirjaneitsi ja kunstijumal 14. aprill 2023, kl 16.35
ma kavatsen edasi minna oma eluga. ma ei ole ega jää siia foorumi ega mineviku kinni. need valesüüdistajad võivad minna eludega edasi tehes nägu ,et nad ei ole mitte midagi valesti teind siis guess what ma võin samamoodi eluga edasi minna ja pea püsti käija. teha nägu ,et ma ei ole mitte miskit valesti teind. võin ka teha nägu ,et miski pole mu süü ega saa olema ja ma võin ka teha nägu ,et ma olen ohver ja mulle tehti liiga ja ,et maailm võlgneb mulle midagi. ok kriipsutage seee viimane asi maha sest seda ma ei tee. kriipsutage seee eelviimane asi ka maha . seda ärge maha kriipsutage ,et ma oma eluga edasi lähen tähes nägu ,et ma ei ole miskit valesti teind. mu valesüüüdistajad teevad seda ja ka mu vaenlased. miks ma peaks neist maha jääma või halvem olema. meeldib või ei ma olen kunsti jumal ja kirja neitsi. salemi nõid ja blogijad võivad öelda mis tahes . ma liigun oma eluga edasi. ma elan oma kunstniku elu edasi. taaskord usun ,et mu kadestajad ja vihkajad jäävad siia mind kiruma ja oma viha kätte ära lämbuma. jäävad siia mu kohta valesi levitama. jäävad siia teesklema ja ühe teema poni jama ajama ja mädanema ja surema siia foorumi kui ma liigun edasi ja vallutan mägesi. kui ma teen ja loon miskit mille järgi mind mäletatakse . midagi mis poleks top shop blablabla või muumimaalaul või mingi prohvet-apostli jama mis on mulle haigete inimeste poolt siin foorumis peale sunnitud ja surutud. lõikan läbi kõik need niidid. mind ei saa sildistada mind ei saa raamidesse ega piiridesse suruda. paljud on proovind ja ebaõnnestund. paljud on teeselnud ,et saavad minust ja mu loomingust aru ja ,et teavad minust kõike. ei saa nad aru ega tea minust miskit. jätan nad siia tantsima teeesklema laulma ja näitlema. edu teile teie eludes mis kuhugi ei liigu. te ei saa mind endaga põhja tõmmata. live with it.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!