Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
foorumi praegune seis
 
autismo69 14. aprill 2023, kl 18.36
spämmi spämm spämmi spämm spämmi spämm spämmi spämm spämmi spämm spämmi spämm spämmi spämm spämmi spämm spämmi spämm spämmi spämm spämmi spämm
 
uks 16. aprill 2023, kl 03.34
foorumi seis on väga hea, suhtlus käib endistviisi. õnneks see ajukääbik, kes siin risustab, ei oska paralleelfoorumit otsida. ta ilmselt ainuke, kes siia üksi jäänud ja iseendaga räägib.
 
see on kõik vale ja sa tead seda ise ka 16. aprill 2023, kl 06.28
teeskle edasi. taaskord faktid. 1 ma ei räägi siin iseendaga seda teed sina oma mitte sõbradega aga teeskle edasi. 2 ma olen siit ennegi mitu korda lahkund aga morbiidne uudishimu toob tagasi aga sa ei saa sest aru sest sa ei oska lugeda . 3 mul ei ole vaja paraleel foorumit otsida kuna mind laimati ja rünnati siin seega kaitsen end siin. 4 mis suhtlus siin on. mingit spämmbotid ja vaimuhaiged ja hullud siin kobisevad aga teeskle ,et see pole nii teeskle ,et ma risustan foorumit kuigi see oli enne mu siia tulekut selline. igakord kui ma lahkun on see koht välja surnud aga palun teeskle ,et see pole nii. ja sa ei saa mu posti mõttest aru see on spämmi vastane post ja see mõnitab spämmijaid ja spämmbotte. sa ei oska ridade vahelt lugeda ju
 
kõnts valllleraaa 16. aprill 2023, kl 13.56
siis kõik lollid teesklejad ja vaimuhaiged ütlevad kõnts valleraa kõnts valleraa kõnts kõnts valleraa. ja mingid suva lehmad nende luulusi toidavad ja anaalitavad kõnts valleraaaa. vaja tantsida tõmmelda ja näidelda ,et foorumis kõik korras ja ,et ma seda rikun kõnts valleraaa. vaja teeselda ,et mu elu teataks ja mus saadaks aru ja ,et vajan rumalatelt siin tähelepanu kõnts kõnts kõnts valleraaa raa raa raaaaa. moded ka nii idikad siin kõnts kõnts valleraaa ja riigireeturid venemeelsed ütlevad kõnts valleraaa....
 
Tiiit 18. aprill 2023, kl 16.32
Foorum on lolle liberaale täis kes ekret ei valinud.
 
sa võlts konservatiiv ära köhi siin 18. aprill 2023, kl 16.43
tule serveri ja näita kui kõva mees sa oled maha tahan näha kui kõva mees oled või tule duellile igal ajal igas kohas https://discord.gg/A866hgUn sinuga ja kellegiga ma enam selles foorumis ei räägi. duell või server vali sa mõttetu neti hiiro. tahan näha kas oled kõva mees või ei.
 
ma EI OLE liberaaal ma ei toeta kallast ma pole orav 19. aprill 2023, kl 08.04
ma olen ERAKONNATU konservatiiv. sa teaks seda kui lugeda oskaksid ja minust MISKIT ÜLDSE TEAKSID netihiiro.
 
viimast korda neile 1 teema ponidele siish 19. aprill 2023, kl 08.13
mind ei huvita teie -ettekuulutused ja pruunid teemad- ma olen hetero ja kõik. mind ei huvita see tagumiku teema sest ma ei ole gay. te olete selle anaali teema mu jaoks rikkund. mida rohkem seda peale surute seda rohkem seda teemat ja asja vihkan. suruge veel oma protsente ja asju peale. kõik ei pea olema nagu teie. kõigile ei pea meeldima see mis teile. kõik ei taha olla ühe teema ponid ja homod nagu teie. a ma tean ,et te ei saa sellest aru. teil pole mingit õigust mulle ega kellegile suruda peale oma arvamust ja jama. mida rohkem surute seda rohkem hakkan ma vastu sellele programmile mida peale proovide suruda mulle. ma EI TAHA olla teie apostel ega prohvet ja ma ei ole seda ega saa selleks. see on viimane kord kui sellest teemast räägin. ei viitsi seda ringmängu teiega mängida. ma ei pea teie luuludega kaasa mängima ja ma ei kavatse seda. millal teile see kohale jõuab. millal. las ma vastan. mitte kunagi. te olete vaimselt kärbund. ma ei taha olla vaimselt kärbund 1 teema ponid nagu teie.
 
vigade parandus sest ma kewls 19. aprill 2023, kl 08.19
mitte proovide vait proovite sorry ärkasin kell 6 jälle. samas mind ei koti kui valesti spellin siin. see ei muuda tõde ja fakte ja ma ei soovi kellegi heakskiitu siin foorumis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!