Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
teie läbikukkund häkkimis üritus vaimuhaiged
 
ainusr ainus ja õige 15. aprill 2023, kl 10.58
arvate ,et olete nii kavalad. peksate mu neti maha ja ei lase mul ühendust saada oma networkiga ja siis teete nii ,et ma ei saaks ühendust ja panete oma kahtlase võrgu siia aga kahju öelda teile . teie plaan kukkus läbi. ma olen ikka netis ja ühendus tagasi võrguga ja teie kahtlane võrk ka läinud . arvate ,et olete kavalad ,et panete connect automatickly . ma võin iga hetk disconecti panna. ma oskan ka üht koma teist. ma tagasi oma võrgus ja teie võrk on läinud. nice try but not nice enough. kui teie võrk naaseb ma disconnectin selle ka. kuida ma teie häkkimis üritust nurjasin küsite. ma vastan hea pokkeri hai ei reeda kunagi oma saladusi.
 
Ja üldse... 17. aprill 2023, kl 16.41
Kõigile normaalsetele inimestele teadaolevalt tuleb kasuks, kui end tund-kaks enne dušiоtsikuga seest puhtaks loputada. Korduvalt. Ühe-kahe korraga ei saa. Esiteks jääb ikka mingi hägu sisse ja teiseks võib niisama vett sisse jääda, mis seksima hakates võib välja purtsatada. Seepärast soovitan omade kogemuste najal valmistuda põhjalikult ette - tund-kaks varem peaks alustama loputamist maksimaalse veesurvega, mida kannatad, lasta lihtsalt veel voolata, hoida pärakulihased lõdvalt, et kõik välja voolaks ja niimoodi paar minutit. Siis 15 minutit vahet. Siis korrata. Siis 20 minutit vahet jne.

Tulemuseks on see, et mulguke on mõnusalt ja põhjalikult puhas nii, et partneril pole mingit põhjust oodata ebameeldivaid üllatusi.

Et asi oleks 200% kindel, oleks hea, kui loputuse vahepeal saaks ka dildoga läbi tööödelda sest niimoodi saab veel puhtmaks. Kui dildot sees hoida, hakkab soolestik tööle ning ....eee...sitt laskub allapoole. Kui seejärel end taas ja taas üle loputada, on tulemuseks sedavõrd hiilgavalt puhas peps, kust läbi käinud riista võib julgelt ka suhu võtta ;-)
 
pole teemasse surnud teeema liigu edasi 18. aprill 2023, kl 06.58
head aega vaimuhaige
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!