Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
ma nägin kuida linnas
 
parim mees ja kunsti jumal 20. aprill 2023, kl 16.17
mingi suvaline tüüp pani oma käe mingi naise pepu peale ja mudis seda. ma ilmselgelt oleks parem valik kui se suvaline lambi tüüp. ma olen parem kui teised mehed. ma olen ilus. ma olen heas vormis. mul on ilusad tihked juuksed. milioni euro naeratus ja ärme ignoreeri elevanti toas ma olen kunsti jumal ja kirja neitsi. ainult rumal naine ütleks minusugusele täkule ei. ma olen parim mees kelle jumal ja saatan on looonud. ma olen kõigist parem.
 
parim mees ja kunsti jumal 20. aprill 2023, kl 18.42
https://www.youtube.com/watch?v=jJyesC9Ul18
 
sa ei saa vist jälle aru eriti hästi asjadest 20. aprill 2023, kl 18.49
esiteks ma räägin tõtt endast teiseks ära ahvi mind sa ei ole mina ega saa minuks. sa ei saa mind kunagi asendama. lepi sellega ,et sa ei jõua iialgi kõrgustesse sellistesse kuhu ma jõuan. ma ei ahvi teisi nagu sina . selle nimi on raske töö. asi millest sul teeskleja pole aimu.
 
kas see on kõik mis suudad 21. aprill 2023, kl 07.11
sa mõttetu teeskleja ja vaimuhaige topelt reetur.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!