Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
ja hakkab jälle kõik algab uuesti kõik on nagu ennegii
 
unknown 29. aprill 2023, kl 08.22
eile siis elvas kaks surnud liiklusavariis. pole eriline elva fänn ise eriti põhja elva oma aga üks hukkunu oli 90 aastane vist. 40 aastane lendas autost välja. täna siis järvamaal jah järvamaal go figure kaks noormeest siis vastu puud . auto oli sodiks . on sel vahet kas neil oli turvavöö kinni või ei. see umbes nagu rannus see 2015 see 4 surnuga avarii. see kus politsei ajas taga mingit fantoom autot mis avarii teind autole vastu tuli. siis tuli välja ,et seda autot polnud. aga vastu tulevad jäljed aga pealtnägijate ütlused. huvitav.... tuleb meelde see 2009 aasta avarii kus mingid noored sisse põlesid autosse mingi nagu. mingid siimud ja mingid rünnod. nüüd on siimude ja rünnode see noh seesuur ,et vähendend nende osakaal . siimude ja rünnode liiki peaks kaitsma. me ju ei taha ,et need meil välja sureks ju. kaupod ja martenid võivad välja surra mul suva ausalt. kusagilt lugesin ,et punapead pidid välja surema . see oli üle 10 aasta tagasi. pole kuskil välja surnud. hey ma võin ka mingit suvalist iba vahele ajada siin aga eelmine öö magasin 4 või 5 või 5 ja pool tundi mis on agnekese ja teiste vaimuhaigete vabandus. ja pluss mul tatitõbi ka mingi väike viirus aga vist mitte koroona. ehk peaks alasti mesilas puu alla minema ja laskma end nõelata ZUMM ZUMM seksi hunt. kas keegi mäletab seksihunti ja ta youtube videosi kuida isto talle helistas ja.................... ok kuida me saime liiklusavariidest seksihundi juurde. kuida see veel juhtus. kahju taas noored elud elamata . ise võid liikluses olla ettevaatlik aga kui mõni reinhard või khalilov tuleb siis on sel enam vahet.... neil ju addvokaadid ka suht jahmmm....ehk peaks tangi soetama. sellega turvalisem ehk liikluses või mis. loodan ,et tanki maksu ei kehtestata ...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!