Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
see ei ole aprilli nali ma vannun
 
30 aprilli fänn 30. aprill 2023, kl 07.34
jah ma olen apostel ja prohvet 13 nes aölsdjewdöljfjffjgf meeelne prohvet . ma olen shokolaadimedali ja munadepüha ja volbriöö prohvet. aitan lihavõttejänkul lihavõtte mune shokolaadi mune peita. jõuludel aitan jõuluvanal ta enda prille peita. jaanipäeval peidan roolijoodikute eest pudeleid ja auto võtmeid. nagu laul ütles ,et enda eest ei maksa peitudaaa nii hea kui lõpuks leidsin kui ei leidnud sa algab uuesti kõik JA NIII ÜKSIII JÄÄÄÄÄD NII ÜKSI JÄÄÄÄD JA ISEGI KAAAAAAODDDDDD tutnttutntutntutn. hea laul . ma peitsin kleopatra eest mürkmao . ma peitsin julius seesari palgamõrvarite eest. peitsin hitleri eest ta vuntsi. lul. ma olen üldse tegija. SA VAATA VAATA MIND DAAAA SA VAATA VAATA MIND DUUUU. AINULT TRIIIIGIIN OMALE TOPELT VIIIIIGIIID.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!