Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Hädas naisega!!
 
Hädas naisega 10. mai 2023, kl 15.19
Suur mure seoses minu pisi kullakesega.
Nimelt minu kallil suhkrutükikesel on hakanud kehakaal iseenesest tõusma.. Kuidas see võimalik on?
Ta on hakanud poole vähem sööma kuid ometi on lisandunud viimase paari kuuga natuke kilokesi juurde.
Varem andsin talle ikka ämbritäie päevas ette, praegu aga saab ta sellest ainult pool.
Et siis kust ometi need lisakilokesed tulevad, öelge mulle!!!??
Kui ta enne kaalus veidi üle 120, siis viimase kaalumise järel (eile õhtul) oli kaalu osuti MAX peal! (see kaal näitab maksimaalselt 145kg)
Iga kord kui me seksime siis on see mulle nagu võitlus elu ja surma peale - kunagi ei või ma ette teada millal jääb see mu viimaseks proovikiviks.
Kõige väljakutsuvam on tema lemmik - ratsuri asend. Kui ta siis hoogu läheb - hoidke heaga eemale - siis lööb mul ikka hinge täitsa kinni. Ma juba kardan peale tööd kodu minna sest tean ette et ta juba ootab mind magamistoas.
Mida ette võtta? Palun aidake, head inimesed, eluke on armas.
 
lahutus eksisteerib 10. mai 2023, kl 15.32
aitäh head aega.
 
REpliik 18. juuni 2023, kl 00.24
Loime 20s toimu uritus, minge vaatama, Kuusiku kaader maskeeritud koostoos Juuru, Kohila, Anvelt, Tambre, Ira, Kuusiku-Nomme, Kehtna, Keava, Alu, Rapla, Ohtut jooksutab Tombak, turvavad Voodoo meistrid, Aus, Lepa, Laigna, uritust toetab Seewaldi psuhhiaatriakliinik, Paide tsirkusest jai vaheseks. Saate koveralt naerda Adraga. Kasutavad voodood, kuidas maskeerivad ennast ning te ei tunne inimesi, kuigi on uks ning sama inimene. Nad on teie abikaasad, sobrad, pruudid, peigmehed, armukesed, prostituudid, nad kasuavad mingeid kemikaale, vodood et teil infot kate saada voi teid tappa nt akksurm vms raske haigus. Nad tapavad suutid inimesi ning naeravad. Nad teavad koike mida te teete, kus kaite, isegi nende naod ilmuvad teile nao asemele. Nad on tosiselt haiged inimesed, kinnisideedega, kes rahuldavad omi halbeid teil. Nad votavad teid toole firmasse mille nad loonud ning murgitavad teid, annavad teile tasuta kopsuvahki vms raske haiguse, et teist vabaneda. Nad lavastavad teid suudi asjades mida nad ise on teinud ning panevad teid uskuma, et teie sooritasite teo. Neil on mingi oskus enda valimust maskeerida ning sooritavad eriti johkraid kuritegusid. Nagu teisel korrusel Juuru Stadiooni 13-3. Nad saavad aru koike kus, kaite mida motlete, mida naete, mida vaatate, mida raagite, mida kuulete, mida arvutis, internetis teete, isegi neile meeldib vaadata kuidas masturbeerite, ilastavad. Nad on tosised halvikud. Kui nad kasutavad teie tapmiseks vodood siis teil hakkab vaga halb voi surete akksurma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!