Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Manipulaatorid.
 
Jehoova tunnistajad. 21. juuni 2023, kl 11.28
Kas on kogemusi ,kus jehoova tunnistajast ema manipuleerib oma lapsega ,et tema Jehoova tunnistajate tõekspidamised omaks võttaks.Kaua selline olukord kestab?
 
Cthulhu tunnistaja 21. juuni 2023, kl 13.04
Lapsed ju üldiselt kuulavad ja usaldavad oma ema. Kui ema usub, siis usuvad lapsed ka (teismelised muidugi ei pruugi uskuma hakata, väiksemad aga küll). Kahtlused võivad lapsel tekkida alles hiljem, kui tal hakkavad oma vaated välja kujunema, mis ei pruugi selle religiooniga sobida.
Ja kindlasti on Jehoova tunnistajate hulgast küllaltki keeruline ära tulla. Usust eemaldujaid hirmutatakse ju sellega, et Harmagedoonis hukkuvad nüüd need inimesed, kellele ärataganeja ei kuulutanud, kuigi oleks võinud, ja usust eemalduja hukkub ise samuti.
Ellu pidid varsti algavas Harmagedoonis jääma ju ainult Jehoova tunnistajad.
See on päris hirmutav ähvardus, eriti lastele.
Eriti halb on lugu siis, kui noor (või ka mistahes eas inimene) laseb end Jehoova tunnistajatel ristida.
Sest kui ta siis usust eemaldub, on ta ametlikult "äratageneja", ja usklikud, sh pereliikmed, ei tohi temaga enam isegi rääkida.
Kui aga inimene lihtsalt suhtleb Jehoova tunnistajatega, aga end ristida ei lase, siis teda nii karmilt ei kohelda, kui ta peaks usust eemalduma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!