Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
ma pole mingi nõrkuke
 
õige eesti mees 28. august 2023, kl 20.12
jah ma olen puudega. jah mul on puudused. ma olen paks ma olen seda ma olen toda. ma töötan enda kallal ,et parandada oma puudusi. ma ei tee seda teie foorumi jobude pärast. ma teen seda enda pärast ,et end enda nahas mugavamalt tunda ,et olla õnnelik. ma ei hooli teist. ma ei hooli teie arvamusest. ma ei hooli teie heakskiidust. enesega rahuloli on mulle tähtis. mitte teiste arvamus..

ma ei vaja mingeid inimesi end aitama siin. ma ei vaja mingeid heategijaid kes arvavad ,et ma olen mingi peksukott siin ja ,et ma olen mingi kergesti provotseeritav nõrguke. sorry ma ei ole tööriist ,et te saaksite oma ego minuga upitada. proovides mind maha teha või - aidata- . ma ei kuulu teile. ma kuulun endale. ma ei otsi siit sõpru ega nõuandjaid ega abilisi. siin on võltsid inimesed. ma ei usu mingeid goody two shoesi kes arvavad ,et ma olen liiga nõrk ,et võidelda oma lahinguid.

news fläsh ma olen alati võidelnud oma lahinguid . mõnesi olen kaotand mõnesi võitnud. ei vaja ma siit võlts heategijaid kes ei tea mind ega tunne mind. ma vajan õigeid ausais hoolivaid inimesi. neid ei ole selles foorumis. ma loodan ,et ma eksin aga ma ei usu ,et ma eksin. te ei tunne mind. te mu nii öelda kiusajad ja need nii öelda hea tegijad . kui te tunneks mind siis te teaks ,et ma pole mingi nõrguke. jah ma olen puudega . ja mis siis. me oleme paremad tugevamad targemad kui te uskuda tahate. me võitleme oma sõdu ise ja me ka võidame neid. me jõuame kaugele ja teie jääte kaugele maha. tuhka tolmu ja tühjusse siia foorumi meid taga kiruma. ma lähen tähtede poole ja ma jõuan sinna kas ühel või teisel viisil. ma võidan alati. uskuge mind. kaotus ja allaandmine ei eksisteeri mu sõnavaras.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!