Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
ma ei saa aru
 
mittearusaaja 29. august 2023, kl 06.26
ma ei saa aru miks mingi vaimuhaige otsib mingi teema ja kõik postid selles teemas ja spämmib sama jama. nüüd mingi filmi teema. enne mingi ku rad i nutumüür. teine vaimuhaige topib mingeid juuru google mapsi pilte igale poole kolmas mingit erri asja. siis selle foorumi pedofiilid hakkavad teesklema ,et ma olen seda jama spämmind kuigi pole. jah ma spämmin asju ja teemasi mis mind ei huvita. lähen ekstra miili ja otsin kõik postid mingi teemaga seoses üles ja spämmin sama jama sinna. kui need foorumi lollid seda usuvad ausalt siis on nad lollimad kui ma arvasin. kas sellel spämmeril mingi sundneuroos. kui ma spämmin siis on sellel mingi põhjus ja ma teen seda teemadest mis mind tegelikult ka huvitavad. mind ei koti mingid anaalid ja nutumüürid ja filmi teemad ja mingi juuru google mapid või buumerite err.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!