Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Riia polegi nii ilus linn, nagu sai ette kujutatud
 
Täiega pettunud 08. oktoober 2023, kl 12.35
Käisime mehega paar päeva tagasi Riias, sest ta pidi sealt ühe asja ostma. Olin põnevil, sest pole varem Lätis käinud. Tahtsin Riiat näha, et kuidas on Tallinnaga võrreldes. Fotode järgi netis tundundus isegi natuke sarnane Tallinnaga olevat. Aga paraku täielik pettumus Tabas mind, kui sinna jõudsime. Kohutavad ringteed ja hullemad liiklusummikud, kui Tallinnas! Ja ei midagi ilusat! Nägine vaid mingid vanu agulilaadseid tänavaid. Ei midagi uhket ja esinduslikku. Ja ometi sai mindud kesklinna. Mees tahab varsti jälle Riiga minna, et sealt midagi tuua. Aga mina ei taha enam Minna kaasa. Ta ütles, et me tulime liiga ruttu tagasi. Et peaksin Riias viibima 2 või 3 päeva, siis saaksine alles kõike näha. Aga mina ei usu seda. Ei taha minna enam Riiga.
 
Ära sina mine jah 30. oktoober 2023, kl 16.45
https://10best.usatoday.com/interests/explore/riga-latvia-photo-tour-baltics/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!