Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
snowwhite33 legacy mu pärand mida siia foorumi jätan ja mida ahvida ei saa keegi
 
snowwhite33real1 03. november 2023, kl 12.46
okei. mu pärand mida jätan siia. võtke seda nagu tahate. tean ,et tulnuka teema on popp. eriti nähes kui palju on neid nähtud ja palju neid välismaa uudistes ja youtubes näha.

me ei räägi lüpsinaistest keda tulnukad on ahistand ja ufod. me ei räägi seisvast kolmest tulest mida ma palju aastaid tagasi vanaema aiamaal sporti tehes nägin.

räägime reptiili tulnuka teooriast. nad on kirjad tulnukad tähesüsteemist nimega alpha dragonis. nad on väga vanad ja pikalt elavad isendid. liidritel ja kuningatel on pikad sabad. nad võivad elada kuu baasides või sügaval maa sees. hollow earth theory.

kindlasti olete kuulnud hallidest tulnukatest. neid ka ei tasu usaldada . selleks on hea põhjus. nimelt reptiilid tegelevad kõvasti kloonimisega ja paljud tulnuka liigid on nende kloonitud. sealhulgas ka hallid tulnukad. ehk greys . arvatavasti ka hiid ritsika kujulised tulnukad. jah lugesite õigesti . hiid ritsika kujulised tulnukad. nende kohta infot väga ei leia netist ega youtubest.

reptiilid on ohtlikud. manipulaatorid . nad on puppet masterid. raske on nende manipulatsiooni ja seestamis tehnikaid kirjeldada. nad suuudavad inimesi manipuleerida ja neid seestada ja inim kuju võtta. mis ma oskan veel lisada.

nad elavad väga pikalt . nende liidrid on väga vanad . nad on tiibade ja pikkade sabadega whk winged reptilians. nad oskavad kloonida . isegi inimesi . teisi tulnuka liike eriti greysi. see on mu pärand mida siia foorumisse jätan. uskuge või ärge uskuge naerge välja või mitte aga nii palju ma tean.

ma olen päris teadmisi täis :) nii uhke enda üle.
 
kuidas elu veereb... 14. november 2023, kl 00.01
järvamaa vaimuhaigete kommuunis?
 
Tänan küsimast 14. november 2023, kl 00.08
Anaalselt.
 
lollile reeturile ja autistile vastuseks 15. november 2023, kl 06.19
kuidas elu veereb... 14. november 2023, kl 00.01
järvamaa vaimuhaigete kommuunis?

1 pole mingit kommuuni vaid on kogukond mida sina oled reetunud. 2 jah ma elan järvamaal. erinevalt sinust ja su sõpradest ei pea ma end peitma . 3 elu on hea sest ma pole pedofiili ja seda pole ka mu sõbrad ja me pole sekt nagu sina oma 1 teema ponist sõpradega.
 
autistid teevad ikka gimmickuid ja on 1 teema ponid. nautige seda väikest tähelepanu rohkem te nii pea ei saa kui üldse saate . 15. november 2023, kl 06.20
Tänan küsimast 14. november 2023, kl 00.08
Anaalselt.

1 sa pole mina sa ei saa kunagi minuks. 2 mind ei huvita need teemad ma ei tegele nende teemadega. 3 ma ei kirjuta oma nime alt ja kui kirjutaksin siis kirjutaksin oma nime õigesti
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!