Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kus need foruumi neti hiirod nüüd on . teil on aega vastata päeva lõpuni
 
autor autor autorrr 05. november 2023, kl 07.01
teil on aega tõestada oma väiteid ja teha häid argumente päeva lõpuni. see on teie viimane võimalus ja rohkem ma ei oota ja rohkem võimalusi te ei saa.
 
ühe teema poni poste ja lolle 05. november 2023, kl 07.03
gimmickuid ma väldin. kaotate ühe tunni kui neid poste teete. teie päev väheneb. üks 1 teema post ja rõve post ja surnud teema post võrdub 1 tund vähem kui päev. seega mõelge hästi läbi mida ütlete .
 
okei ma ei oota teie järgi. hakkan tõde teie kohta paljastama 05. november 2023, kl 07.28
1 te lavastasite mind süüdi. varastasite mu identiteedi. ahistasite minu nime alt blogijat ta peret ja ta lapsi. ütlesite rõvedusi ta laste kohta minu varastatud identiteedi alt.
2 ütlesite ,et 12 aastased võivad anaali teha teineteisega
3 tegite mu mineviku vigu maha ja ütlesite .et võite pahasi asju jagada. näidates ,et te ei ole minust paremad vaid hullemad

4 peidate end anonüümsuse taha teeseldes ,et olete mingid ässade ässad ja tegijad.

5 olete ähvardand tappa mind ja mind tükeldada ja vägistada. olete ähvardand mu ema tapppa ja kirvega tükeldada või miskit sellist.
 
okei netihiirod ku se vad räägime samal ajalm mu kirjaniku karjäärist kuna kõigile meeldib sellest lugeda 05. november 2023, kl 07.45
otsustasin hakata töötama koer 2 raamatu kallal. mul oli neljanda projekti koht vaba. koer 2 on järg mu 1999 raamatule koer. selle raamatu pidi tegema koolis. seda raamatud pean oma kirjaniku karjääri alguseks. selles raamatus võtan kunstlike vabadusi kõvasti ja see on pool autobiograafiline. see räägib minu ja minu koera seiklustest. story on see ,et kusagilt ilmub välja maha jäetud kummitus maja mida peategelased uurima hakkavad ja avastama. töötan ka lost sword next generation 2 kallal , fists 16 ja oskari ja miina loo kallal. ma tean ,et paljud tahavad teeselda ,et ma valetan. ,et ma mõtlen raamatute nimesi välja aga need teesklejad ei saaks rohkem eksida. ma päriselt töötan nende raamatute kallal. see ,et suurem osa neid lugeda ei saa pole mingi näitaja. sorry ,et inimesed siin ei saa aru sellest ,et seda võib teha kire pärast ka mitte kuulsuse ja raha ja tähelepanu pärast. paljudel on siin lihtsustatud must valge 1980nendate mõtlemine. kõik ei ole must ja valge ja lihtsustatud.
 
okei kuna autistid lasevad mul oodata siis veel 05. november 2023, kl 14.00
nad ütlevad ,,et ma olen tühikargaja ja ,et mu stamina on tühjaks saamas. mina olen siin a kus on nemad. mida on nemad saavutand kunsti ja spordi vallas. mina aga palju esimesi kohti. 60 meetri ja 500 meetri jooksus oma koolis. olin hea väravavaht ja hea kõrgushüppaja. olen võitnud koolis kaklusi. a ma olen tühikargaja. ma ei peida kes ja kus ma olen ja ma ei peida oma mineviku aga olen tühikargaja.

üle 600 tellija youtubes. üle 50 jälgija justin tvs. 5 või rohkem younows. julgelt üle 100 inimesie mu fänni facebooki lehel kui see eksisteeris. hitt justin tvs nimega last song. youtubes top shop blablabla. mitte mu lemmik aga hitt siiski. muumi laulu ma ei teadvusta ja tutoorialit ka mitte. need on vähesed nopped mu saavutustest.

pall on teie väljaku pool jopskid. ma ei pea oma saavutusi välja mõtlema. olen neid tegelikult ka saavutand.
 
oi washer samsung on tagasi 05. november 2023, kl 14.09
proovib mu netiga jurada ehk. ei pea ütlema ,et kui mõttetu see on.
 
kaks ja pool tundi veel netihiirod 05. november 2023, kl 17.14
pärast pool 8sat ma ei vasta sest superstaari lava taga saade hakkab. siis aidaa foorum. kui olete liiga autistlikud ,et asjast rääkida ,et mis teie probleem minuga on siis süüdistage ennast
 
pool tundi jäänd ku sikutel pole miskit öelda 05. november 2023, kl 19.01
teema kokkuvõtte.

aeg saab otsa. vaba mikrafoni võimalust ei kasutatud.

las ma arvan mida ku sikud ütlevad.

las ma ennustan veidi.

1 omg sa räägid iseendaga. 2 omg sa oled munzu sa tunnistasid üles ,et oled munzu. 3 omg sa elad oma emaga sa oled paks sa haised. aitäh ,et ütlesid ilmselget. ilma teieta ma ei teaks seda. mida ma KÜLL TEIE ja teie teadmiseta teeksin . ilma selelta ,et te ütleks mis on nii fking ilmselge. 4 omg sind on 2 korda süüdi mõistetud ma ei pea oma väiteid tõestama. 5 omg me veame su kohtusse. 6 omg sa ahistasid inimesi keda sa ei ahistand. kelle olemasolust sa ei teadnud miskit või kelle olemasolust on sul ükskõik.

kas ennustasin õieti. kas olen nosdradadumus juunior nüüd.

te olete etteaimatavad. ma tean mida ütlete enne kui seda ütlete.. ma varsti võin teie mõtteid lugeda aga probleem on ,et te ei mõtle . te pole selleks suutelised.
 
teeme lühidalt 05. november 2023, kl 19.28
aeg minna . kell peaaegu pool 8. ma ei anna teile enam võimalusi. kui mu blogisse kommentaare peaksite jätma või gmailile kirjutama mida ma ei usu ,et te seda teeeks . juhul kui teete siis eiran teid ja blokin teid ja kustutan need.

mu elu ei tiirle selle foorumi ümber. nende postide tegemine ei võta teab mis kaua. ei viitsi teie samu argumente lugeda ei debunkida 100 korda. ei viitsi lugeda jama teemal miks 1 teema poni olemine on hea ja lahe. ilmselt see pole seda a kellele ma seda räägin. mõni ei saa ikka aru seega mida iganes.

üritage mu kirjaniku karjääri debunkida sest see teile ei meeldi. see ,et oma eluga miskit peale hakkan. seega jätan teid seda tegema . sest varem hiljem teete seda.

head aega foorum loodan ,et me ei kohtu siin või seal pool ekraani. mul pole teile rohkem miskit öelda mis pole öeldud 100 korda juba
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!