Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
EKRE
 
Tiit . 21. november 2023, kl 03.18
Rahvas ole valmis euroopa ja nato lagunemiseks. Uued tuuled on Eestil tulekul ja ka odav küte ning kaup ja automsksu ei tule.
 
ja selle luulutaustal 21. november 2023, kl 15.55
hävib putkini vennemaa
 
see ei ole luulu 22. november 2023, kl 11.17
sa ei saa miskit aru nii ,et sa ei oska uudiseid vaadata ja märke näha ega ridade vahelt lugeda
 
ÖÄKRE või oli see hoopis KÄKRE?! 23. november 2023, kl 01.01
Valik on SINU!!!
did_1305161 23. november 2023, kl 18.11
Ole see või ole teine, oma valik!
Kuid lugedes küsitluste tulemusi, kus küsitakse, kas Kaja Kallas peaks tagasi astuma peaministri kohalt, siis 66% vastanutest on sellega nõus! Seega võib küll öelda, et EKRE ajab Riigikogus õiget joont, kui 2/3 rahvast soovib, et peaminister loobuks sellest ametist, siis ainult puupea või mõne muu kohaga mõtlev inimene ei saa aru, et tema aeg selles ametis on läbi?
 
Refi äss tu ÖÄKRE 23. november 2023, kl 23.57
Kaja võib kyll tagasi astuda, aga Refaritel on 1000 korda normimaid, kui opparitel, inimesi asemele panna. Ässa-poiste võit kevadel oli ju meeletu. Laks valus ka teiste egodele, höhöö!!
 
eeru 25. november 2023, kl 17.10
Sõdade pidamine läheb järjest kallimaks. Sõjatehnika muutub järjest peenemaks ja nutikamaks. Lihtrahvas peab töötama selleks et maksuraha eest oleks võimalik soetada tehniliselt üha kallimat kaitsevarustust. Riik kulutab üha enam kaitsele Venemaa agressiooni eest. Kogu õpetajate palgatõusule mõeldud raha on kulutatud hoopis kaitsevõimekuse tõstmise peale. Ja ka teiste valdkondade palkade tõstmiseks mõeldud raha.
Tegelik süüdlane selles on ju Venemaa agressioon sundides kõiki oma naabreid kulutama üha suuremaid summasid endi kaitsevõimekuse tõstmisse.
Ma ei tea, kas ka näiteks EKRE jätkaks riigi raha suunamist kaitsevõimekuse tõstmisse kui ta osutuks järgmiseks valituks kes valitsuse moodustab. Mulle on jäänud mulje et EKRE peamine eesmärk on lihtsalt Reformikatele ära panna. Kogu nende energia on suunatud sellele. Loodan et nad õhust tühjaks ei jookse kui on oma eesmärgi ükskord saavutanud.
Mina näiteks oleksin nõus praegusel rahutul ajal pigem väikese maksutõusuga et katta riigi kaitsmiseks mõeldud kulutusi kuiet hakata tulevikus vene võimu all elama kuna ma praegu riigi kaitsevõimekusse ei panustanud.
Võiks isegi öelda nii, et Putin on süüdi selles et meie õpetajate palkade tõstmiseks riigil raha pole.
 
ÖÄKRE või oli see hoopis KÄKRE?! 23. november 2023, kl 01.01 Valik on SINU!!! 26. november 2023, kl 07.02
ok liberaal ok venemeelne riigiireetur
 
ok riigii reetur ok netihiirooo ok teeskleja okkinni makstud reffi troll 26. november 2023, kl 07.05
Refi äss tu ÖÄKRE 23. november 2023, kl 23.57
Kaja võib kyll tagasi astuda, aga Refaritel on 1000 korda normimaid, kui opparitel, inimesi asemele panna. Ässa-poiste võit kevadel oli ju meeletu. Laks valus ka teiste egodele, höhöö!!


ok liberaal. ok venemeelne riigi reetur. ok netihiiro. te ole mingid 'ssapoisid . teie toetus kukub . meie v'hemalt hoolime riigist ja rahvast. teie aga mitte . vilele edasi oma v'rdjakeeles . vaatame fakte

1 teie olete riigi pekki keerand
2 teie ei hooli rahvast eriti abivajajatest
3 te olete venemeelsed reeturid
4 te olete anon[[msed netihiirod
5 kui te nii normid olete siis miks teie toetus langeb. miks on isamaa ja ekre teist m;;da l'ind. teil pole p]hust opositsiooni omasi asendadad sest nende toetus t]useb teie oma langeb. nii ,et jah ;hhh;;daage edasi n[[d
 
lizza veeeel 26. november 2023, kl 07.14
te heidate oma enda peaministri bussi ette . aga liberaalid ongi vastikud reeturid. kes probleemi eest pea liiva alla peidavad. te reffid ei hooli meie maast ja rahvast. kuida te kavatsete opositsiooni omasi asendada ka kui te KAOTATE TOETUST. KUI ISAMAA JA EKRE TEIE ARMASTATUD EKRE ON TEIST M;;DA L'IND . KUIDA TE SEDA TEETE KA. KUIDA TE OLETE 'SSADE 'SSAD JA TEGIJAD KUI TE KAOTATE TOETUST .
te olete reaalselt lollid netihiirod ja totaalselt mitte kinnimakstud reffi trollid. mu paus j'tkub. copege edasi luuserid. pole te mingid 'ssad.
 
66666666 26. november 2023, kl 07.15
Ässa-poiste võit kevadel oli ju meeletu.

see on minevik ja keda kotib. te kaotate toetust . mis oli pole oluline . oluline on see mis on praegu
 
ÄSSADE ÄSS JA SUPERÄSS 26. november 2023, kl 14.29
ÖÄKRE JA ISANE MAA VÕIVAD HETKEL RUULIDA, KUID 100% KINDEL ON, ET HETKEL VALITSEB REFI PROFID EDASI 3,5 AASTAT JA VÕIDAVAD SAMAMOODI JÄRGMISED VALIMISED, SEST EGA EESTI RAHVAS JU EI TAHA, ET MINGID MITTE TEADJAD JA - OSKAJAD LAIAMA HAKKAKSID
 
6666666 26. november 2023, kl 18.45
Olen sellega tegelt päri, et Reformierakond on võimul ja valitseb ning kahjuks EKRE ja Isamaa hoolimata praegusest suurest toetusest peavad lihtsalt kõrvalt vaatama. Küll Reformarid ka ennast parandavad!
 
BOB MUN 27. november 2023, kl 01.28
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!