Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
mu eeldus hüpotees ,et washer samsung , dryer ja viro5 rikuvad mu netti ja proovivad mind provotseerida ,et foorumi naaseksin.
 
kartul artur 29. november 2023, kl 17.35
te nussite mu netiga ja sundisite mind korraks tagasi tulema ja paljastama seda kes olete teie ja kes on teie sõbrad. teie ja te sõprad olete usutatavasti pedofiilid. te lavastasite mind blogija ahistamises süüdi ja ta pere ähvardamises süüdi. ja samas ka ta laste kohta rõveduste rääkimises süüdi. mind mõisteti õigeks. see teile ei meeldi.

ütlesite ka ,et 12 aastased võivad teiste 12 aastastega anaali teha . tegite maha mu mineviku vigu ja ütlesite ,et võite jagada halbu asju.


see kõik on mu arvamus ja eeldus. ma eriti ei usu ,et ma eksin. kui ma eksin washer samsungi ja dryeri ja viro5 suhtes siis ma siiralt vabandan. fakt on see ,et mulle ei meeldi ,et need kahtlased võrgud ja mis iganes on minu networkis . ma sooviks ,et neid ei oleks seal. punkt. tuletan meelde ,et ma ei räägi vär dja keeles ega nendest teemadest. mind ei koti need teemad. ma ei ole ropp raivo kes üritab foorumi lollidele meeleheitlikult meelejärele olla. te ei saa mind kontrollida ja mind pantvangis hoida. ma pole teie pere liige te pole mu pere liige. ei sugulane vanem ei naaber . te ei tea minust miskit. teil pole minust siseringi teadmisi. ma pole teie arst ega sõber. mul pole kohustust teie luulusi julgustada ega nendega kaasa mängida. punkt sellega on kõik öeldud loodan ,et ei unustand miskit. lugege mu blogi ja tundke kadedust mu vastu sest tunnete viha ja kadedust mu vastu naguinii.
 
Ropp Raigo 29. november 2023, kl 18.46
Poisu, kas sa ei tahaks vanema härraga koos üksteise suguteid uurida ja võibolla vastastikku eesnahkasidki mahedasti liigutada?
 
ei ole huvitatud .... 29. november 2023, kl 18.57
Poisu, kas sa ei tahaks vanema härraga koos üksteise suguteid uurida ja võibolla vastastikku eesnahkasidki mahedasti liigutada?


ei. ma ei tegele nende teemadega . mind ei huvita need teemad. küsi oma foorumi hulludest sõprade käest
 
Mundzu (foorumi hull) 30. november 2023, kl 02.04
Mina tahaks neid kyll uurida ja võimalusel nendega ka puurida!! ;)
 
ja jälle vaimuhaige projektib 30. november 2023, kl 18.39
Mundzu (foorumi hull) 30. november 2023, kl 02.04
Mina tahaks neid kyll uurida ja võimalusel nendega ka puurida!! ;)


jälle sa räägid endast enda eest mitte minust või minu eest
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!