Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
HOIATUS SEE POLE ÕPPUS. FOORUMI MODED KAITSEVAD PEDOFIILE JA AHISTAJAID JA LAIMAJAID JA VAIMUHAIGEID
 
PSSE SEE AUTORI VÄLI 01. detsember 2023, kl 07.20
https://antinaistekafoorum.blogspot.com/2023/11/foorumi-moded-suukorvistavad-ja.html

SELLELST LINGIST LEIATE TÕE MIDA FOORUMI MODED EI TAHA ,ET KEEGI NÄEKS. FOORUMI MODED SUUKORVISTAVAD MIND JA TEISI TÕE RÄÄKIJAID JA TEISI NORMAALSEID INIMESI. FOORUMI MODED ON BLOCKING TEATUD NIMED JA SÕNAD . NAD ON BLOCKING ÜHE PERVERDI NIME KUI SEDA ÜTLEN EI LÄHE POSTITUSED ÜLES. MODED EI LASE MUL KA VASTASTE KOMMENTAARE KOPEERIDA ,ET MA SAAKS NEILE OMA POSTIS KERGEMALT VASTATA. NEED VAIMUHAIGED KEDA MODED KAITSEVAD ON MODESI TÕSISTES ASJADES SÜÜDISTANUD NAGU VÄGISTAJAKS OLEMINE NÄITEKS . OMETI NEED LOLLID MODED KAITSEVAD NEID PEDOFIILE NEID AHISTAJAID. NAD KAITSEVAD KA SÕJAKURJATEGIJAID JA LIIKLUSHULIGAANE. NAD ON NENDE VASTASEID POSTE VÕTNUD MAHA MINUTITE JA SEKONDITEGA. A KUI MA TEAVITASIN LAIMU POSTE MIS MINU KOHTA KÄISID SIIS OLI NEIL AEGA MAA IA ILM NEID MAHA VÕTTA JA NEIL VÕTTIS AEGA NÄDALAID ,ET NEID EEMALDADA VAHEL. NAD EI SUUDA FOORUMIT ÜLAL HOIDA. KUI FOORUM OLI MAAS PIDIN MINA NEILE MEILIMA JA ÜTLEMA ,ET FOORUM ON MAAS. VIIMANE KORD VÕTTIS IKKA KOLM PÄEVA AEGA ,ET FOORUM TAGASI TULEKS. TAVALISELT KUI NEILE MEILISIN OLI FOORUM HILJEMALT SAMA PÄEVA ÕHTUL TAGASI VÕI MÕNE TUNNI PÄRAST. ÄRGAKE ÜLES NORMAALSED INIMESED. FOORUMI MODED EI HOOLI TEIST EGA SELLEST FOORUMIST. NAD HOOILVAD SELLE FOORUMI PEDODEST PERVERTIDEST JA HULLUDEST MITTE MINUST JA MITTE TEIST. ÄRGE OLGE LAMBAD JA NÄHKE TÕDE. PÄRIS TÕDE.
 
P-SSS 01. detsember 2023, kl 07.21
EELDAN E,T SEE POSTITUS KAOB SIIT VARSTI. PSSS. NAD ON KA EEMALDAND MINU JA TEISTE POSTE MIS EI OLE ÜHTEGI REEGLIT RIKKUND JA MIS EI OLE SEOTUD SELLE FOORUMI SÕJAGA ÜLDSE . POSTID KUS VASTASIN REPORTERIS OLNUD VIDEO MÄNGUDE MUUSIKALE.
 
Tubli töö, moded! 01. detsember 2023, kl 08.58
Et hullunud ullikese üllitisi ei pea kogu Eesti rahvas lugema ega manduma seetõttu!
 
Tubli töö, moded! jah tubli töö kaitsete pedosi ja ahistajaid ja laimajaid 01. detsember 2023, kl 10.29
Et hullunud ullikese üllitisi ei pea kogu Eesti rahvas lugema ega manduma seetõttu!

kulllake siin on faktid
1 ma pole hulluke . ma räägin tõde ja fakte . sa saad jälle asjadest valesti aru. 2 kogu eesti rahvas ei käi siin lugemas. sa ei pea nüüd kogu eesti rahva taha pugema. 3 sa oled vihane ,et paljastan su mitte sõpru . see sulle ei meeldi ,et räägin tõtt mida su mitte sõbrad teevad. mitte keegi ei mandu pärast tõe lugemist. mandud vaid sina oma mitte sõpradega. sinu mitte sõbrad on hullund ja ka sina sest sa ikka kaitsed neid. sa ikka ei taha NÄHA SEDA MIDA SINU MITTE SÕBRAD SIIN KORDA SAADAVAD SA LOLL IDIOOT. sa oled argpüks nagu su mitte sõbrad. just nagu su mitte sõbrad ei suuda sa oma lahinguid ise võidelda ja pead koguaeg kellegi selja taha pugema. ära too eesti rahvast siia sa venemeelne kukk ja reetur.
 
sa taun ei oska vist lugeda 01. detsember 2023, kl 10.30
loe mu postitus uuesti läbi siis unda eks sa loll autist.enne kui kaitsed oma pedofiilist mitte sõpru sa loll kären.
 
kuule pedofiili kaitsa sa saad aru ,et ma ei ole miskit välja mõelnud ja üllitand 01. detsember 2023, kl 10.45
sinu mitte sõbrad mõtlevad asju välja
siin on taas faktid a ma eeldan ,et sa oled NII AUTIST ,et sa ei saa neist aru

1. sinu mitte sõbrad on lavastand mind süüdi
2 sinu mitte sõbrad laimavad mind ja proovivad mu identiteeti ikka varastada siin
3 sinu mitte sõbrad ütlesid ,et 12 aastased võivad teha anaali teiste sama vanadega
4 sinu mitte sõbrad tegid mu mineviku vigu maha ja ütlesid ,et võviad ise halbu asju jagada
5 sinu mitte sõbrad on rääkind blogija laste kohta rõvedusi


need on su mitte sõbrad ja inimesed keda sa kaitsed ja kellele kated teed. kas tunned end inimkõntsana juba sa loll vaimuhaige kären. ja sellist inimkõntsa kaitsevad ka moded ja sa kaitsed neid modesi. good job. t w at.
 
Lugesime uuesti ja hullumaja valveauto on välja just saadetud R.R. püüdma. 01. detsember 2023, kl 10.46
Isolatsioonipalat ja hullusärk on juba valmis pandud teda ootama.

Särgi number on ka teada ja palat juba tuttav.


Need on samad, mis eelmisel korral. Punkt.
 
Kumba pyytakse kas Roppu Raivot või seda R.Rähnikut? 01. detsember 2023, kl 10.47
 
räägi eesti mitte vrdjakeeles 01. detsember 2023, kl 10.55
Kumba pyytakse kas Roppu Raivot või seda R.Rähnikut?



kuule pedofiil. mind ei püüa keegi. sest ma ei ole pedofiil. see ei ole mu nimi. kirjuta mu nimi õigesti . oi sorry sa ei saa sa ei oska sest sa autist ja vaimuahige anonüümne ku sik. ma unustasin. mina ei ole nagu ropp raivo. mina ei pea teile meele head tegema ja teie lollustega kaasa tegema. kui keegi kedagi püüab siis sind sinu sõpru ja kaasajooksikust autisti roppu raivot. mina pole miskit valesti teind. ma tean ,et sa tahad öelda järvamaa järvamaa ja 2 korda kriminaalselt karistatud ja muud sellist lollust aga ma ei soovitaks seda teha sest olen neist teemadest juba rääkind.
 
lisame veeeel 01. detsember 2023, kl 10.57
mina ei ole pedofiil. ma ei ole öelnud ega teind asju millest ma rääkisin. seda tegid sina ja su sõprad sa loll pedofiil. naljakas kui kiiresti sa unustad ja kui kiiresti su mälu sind alt veab
 
Äkki mõlemat? :D 01. detsember 2023, kl 10.57
BOB + / - MUN
 
aga kulllake sa oled IKKAGI vaimuhaige pedofiil ja seda ei muuda miski. olen seda vist juba öelnud või ei. okei ütlen veel siis. sa oled vaimuhaige pedofiil ja seda ei muuda miski. 01. detsember 2023, kl 11.02
Äkki mõlemat? :D

taaskord . mmina ei ole pedofiil. mina ei ole midagi valesti teind. roppu raivo eest mina ei räägi sest ma ei tunne teda ja ausalt ei taha . a palun räägi oma vaimuhaige iba edasi. muud sa ei oska. sa ei oska tõestada oma väiteid . sa ei oska oma nime alt sit ta rääkida. taaskord ei pea ma end peitma erinevalt sinust .
 
jälle need gimmickud 01. detsember 2023, kl 11.03
su bobid ja üks plussid ei tee midagi
sa oled pedofiil
ahistaja
punkt.
 
saa aru kord jubaaa 01. detsember 2023, kl 11.11
sa oled vaimuhaige. sa oled pedofiil. sa oled ahistaja. riigi ja kogukonna reetur ja identiteedi varas. sina peidad end. mina seda tegema ei pea . ma olen oma vigade eest maksnud sina ja su sõbrad aga ei ole . seda te teha ka ei taha . miks muidu te end peidate . olen teile sada võimalust andnud ,et debattida ja oma nime alt siin jama ajada . alati on teil mingid vabandused. olen andnud teile 100 võimalust tõestada oma väiteid aga taas vabandused. teie vabandus on ,et mind 2 korda süüüdi mõistetud seega te ei pea oma väiteid tõestama. teie loogika järgi võite siis laimata ja valetada inimese kohta ja see on nagu okei kuna too on 2 korda süüdi mõistetud. ma eeldan ,et vastuseks tuleb mingi seosetu vaimuhaige uina muina ja iba.
 
soory unustasin ühe asja 01. detsember 2023, kl 11.16
VILJANDI VILJADI VILJANDI JÄMEJALA VILJANDI PALDISKI MAANTEE.

ühes neist kohtades sa vist oled sest sa oled vaimuhaige luuser .
 
viskate ka roppu raivo bussi alla teie omaenda liitlase . mis on tark tegu. 01. detsember 2023, kl 11.39
ta ju niiii hoolega puges teile per ssee ja õppis teie pedofiili ja värdja keelt . ta ho o ra le see tähendab prouale ka meeldis. a mis siis. teile meeldib rünnata oma enda inimesi ja liitlasi ja nüüd viskate oma kaas vä r dja bussi alla . viskate oma mitte sõpradest kärenid ka bussi alla . ilmselt on tark oma liitlasi rünnata ja nende vastu keerata. a mida ma ka tean. ma ei ole ässade ässs . ma len lihtalt mõttetu rasvane haisev lihakeha kes ei tee midagi mitte kunagi kes ei jõua kunagi kuhugi ja kes kirjutab senariumeid tsenaarimueid prügikoti supermeeestest.....
 
KAJA KALLAS ON LOLL LEHM JA RIIGIREETUR 01. detsember 2023, kl 14.58
OLE VEEL PILDIL LUKASHENKOGA SA LOLL LEHM. LEHM MITTE PEAMINISTER. MINE BRÜSSELI VANAMEESTELE VEEL SÜLETANTSU TEGEMA VÕI MIS IGANES SA BRÜSSELIS TEED KAJA.
 
vabandan oma sõnade pärast aga mitte sõnumi 01. detsember 2023, kl 15.53
sorry kui mulle ei meeldi see ,et kaja kallas poseerib lukashenkoga. teate valgevene diktaatori ja PUTINI LÄHIMA ABILISEGA ühel pildil. com one inimesed. seda nagu ei kannata . ta ei ole eestis kaja vaid brüsselis tegemas jumal teab mida kui meil eestis otsustatakse tähtsaid asju. kas polnud reffid need kes tegid nalja ettepanekuid ,et mingi saar venemaale müüa ,et ekre mingit asja pidurdada. ma eeldan ,et reformierakond ei hooli meie inimestest. seepärast nad toetust kaotavad. ma tean .et mõned ütlevad ,et nad on reffi rikkad rikkad tegijad ja võitsid kevadel ja blablabla . ma ei kuula neid mitte kinni makstud reffi fail trolle. nende sõnad ei tähenda miskit mulle. sorry kui ma hoolin sellest maast ja traditsioonilistest väärtustest . sorry ,et tahan ,et meie maa jääks ikka meie inimestele. on tore näha kui mingi jaapanlane ja semir gerhkan see tähendab ant superstaari saatest.õpivad eesti keelt. mis on raske keel. meie õpetaja ütles ,et keegi ei lõpeta kooli kes ei tea kõiki 14 kümmet käänet. ma ei tea neid hästi a lõpetasin ikka- hastag rebellayf. tore kui välismaalased õpivad keelt aga venelased paljud ei õpi eesti keelt ega lase ka oma lastel seda teha . aga jah ma olen hull kollkollkoll halb ja paha kuna mul on standardid ja hoolid traditsioonilistest väärtustest. paha paha olen päähhh fui.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!