Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Õel ämm
 
MikuTartu 19. jaanuar 2024, kl 21.19
Kui me peikaga käima hakkasime jaanuaris 2016, siis tema emale väga meeldis meie suhe. Aga sügisest 2016 on ta justkui ära vahetatud: ta ei salli meie suhet silmaotsastki. Kustutas mu isegi sõbralistist ära, kuna teda ärritas, et ma oma kontosse liiga palju enda peikast kirjutasin. Miks ma ei või kirjutada mehest, kellesse olen armunud??? Ei tea, mis tal järsku sisse on läinud. Kui oleme peikaga tülis, ainult siis on ta rahul ja õnnelik. Õel mutt!

  
 
Eloy 24. jaanuar 2024, kl 21.11
Pille-Riin tegi püksi pissi, Pille-Riin ....
 
Triinu94 04. veebruar 2024, kl 21.32
Mul sama lugu... mu ämm ei salli, et ma ta pojaga koos olen. Teeb kõike, et meid lahku ajada jms. Ta ei aktsepteeri mind kuidagi, kui oma miniat :(
 
Viimasele 05. veebruar 2024, kl 02.13
Ole üle oma ämmast! Näita, et sul on pohhui temast ja tema arvamusest.
 
ämmad ja miniad 05. veebruar 2024, kl 08.06
Viimasele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ole üle oma ämmast! Näita, et sul on pohhui temast
> ja tema arvamusest.
Sellised on ehk esimesed ohumärgid, et suhe ei tööta ja inimesed väga tihti mõtlevad, et mis mul mingi ämmaga asja? No alustuseks rahulik elu? Kasvõi see, et poeg on rahulik. Aga kes on rahulolematu? Poeg, ämm, minia? Miks sellele üleliigsele draamale mõtlema peab ja energiat kulutama :O? Nagu rahulikku elu ei taha elada küsi endalt.
 
To ämmad ja miniad 06. veebruar 2024, kl 20.12
Kuidas saab rahulikku elu elada, kui ämm ässitab pidevalt poega minia vastu üles? See on ikka päris vastik ja kindlasti ka häiriv
 
ämmad ja miniad 07. veebruar 2024, kl 17.38
To ämmad ja miniad Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuidas saab rahulikku elu elada, kui ämm ässitab p
> idevalt poega minia vastu üles? See on ikka päris
> vastik ja kindlasti ka häiriv


Suhted, mis ei kesta, väga pikalt koos nagunii ei püsi. Kui vaatame kasvõi mõnda kuningakotta, siis paistab, et mingid probleemid igal pool.

Rahuliku elu tähendus on igaühele erinev. Lähedki magama ja mõtled, et nii hea ja turvaline on uinuda, ei ole mingit ämma stressi ja tülisid, olgu see voodi tühi või magades 10a sama inimese kõrval.

Kas partner pakub sulle seda turvatunnet, pead iseendalt küsima. Kas ämm saalib sisse-välja voodilinu valima jne. Üksi magada pole ka paha tegelikult, lausa mõnus on. Mõmmik padjale kõrvale teki alla ja hea uni garanteeritud. Aga kui ei saa, siis pead ikka ämma korraldamisega leppima seni kuni tulevikus uue leiad.
 
ämmad ja miniad 07. veebruar 2024, kl 17.56
Samuti suhete näitamine ongi ju enamasti ärapanemiseks või ka ok, rahulolu näitamiseks, aga esimesel juhul minu arvates tulemus on ikka enda sisu tühi või väga ajutine rõõm, mis homme unustatud, teisel juhul milleks võtta see ekstra aeg. No võib, aga no milleks?

Endale tuleb elada, mitte välinäituseks.Muidu on terve aeg tunne, et elad paralleeluniversumis, mitte päriselt enda elu. Elu pole mingi mäng, et läbi elu naeru ja tralliga minna, ongi mingid nõmedad hetked jne, aga ise ei saa päris selline pohhuist ka olla, et ainult enda mina loeb.
 
Eda994 24. veebruar 2024, kl 04.52
Minu ämm leiab ka, et ma pole tema poja jaoks piisavalt hea... aga mul on tema arvamusest täitsa pohhui. Kui vaja, sõiman tal näo täis. Ja, kui mees mind ei kaitse, siis lahutan ära hoopiski!
 
Triinu94 02. märts 2024, kl 02.08
Kusjuures, mu mehel on õde ka ja ämm sallib oma tütre meest küll. Aga, mis tal siis minu vastu on, kui ma ta pojaga koos olen??? Võib-olla ma natukene liialdan, kuid ta näitab seda igal võimalusel välja, et talle ei meeldi minu ja oma poja suhe :(
 
no jälle 02. märts 2024, kl 02.17
see pooletoobine jopakolla vehib siin iseendaga rääkida? suur asjatundja ämmade ja miniate teemal.
 
tõestaaaaaaaaaaaaaa 02. märts 2024, kl 07.26
see pooletoobine jopakolla vehib siin iseendaga rääkida? suur asjatundja ämmade ja miniate teemal.


tõesta
 
....................... 02. märts 2024, kl 18.50
Triinu94 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kusjuures, mu mehel on õde ka ja ämm sallib oma tü
> tre meest küll. Aga, mis tal siis minu vastu on, k
> ui ma ta pojaga koos olen??? Võib-olla ma natukene
> liialdan, kuid ta näitab seda igal võimalusel väl
> ja, et talle ei meeldi minu ja oma poja suhe :(

Sellest on väga pikkade aastate jooksul hästi palju võib-olla räägitud? Lihtne on diagnoosida ja teisi ''aidata'', kuigi tänapäeval on kõigil mingid diagnoosid, see ei tähenda, et diagnoosid ebanormaalne oleks või seda, et ämmal olekski diagnoos. Imelikkus või enamuse inimestega mitte lävimine pole veel diagnoos. Lisa sinna veel klapp, mis nagunii ei teki kõigiga. Kuidas muidu oma ümber inimesi valitakse... kuidas ise valid. Miks kõik ühte moodi on, ilmselt? Äkki tõmbad sarnaseid ligi ja ämm pole sarnane. Ema ja poeg pole alati sarnased.
 
Ei tea, kuida siis neid permutatsioone arvutatakse, enam täpselt ei mäleta. 02. märts 2024, kl 18.58
no jälle Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> see pooletoobine jopakolla vehib siin iseendaga rä
> äkida? suur asjatundja ämmade ja miniate teemal.

Inimsuhtes võid panna erinevad kombinatsioonid, aga sisu ei saa panna kirja selliselt. No ei saa terve elu kõigiga läbi saada!!
Võib sul olla terve elu üks ämm, võid olla üks minias, võid olla kümnes, asjatundjaks ikka ei saa, sest kõik ämmad ja miniad on erineva iseloomu, käitumisega, lisa sinna välised tegurid jnejne. Võimatu.
 
sssss 02. märts 2024, kl 19.00
Vb see on vanus, aga ise vananedes küll pea läheb tühjaks ja ei viitsi enam probleemidega tegeleda, kõigida suhelda, mõelda, kes mida tegi, miks endal halb kusagil, olgu kasvõi labane väsimus, tüdimus... vhaet pole. Vanusega tiksub paika kõik ja tahad elada võimalikult mugavat, turvalist elu endale sobivas keskkonnas.
 
??????--- 02. märts 2024, kl 19.22
Ning et oleks selge, võin ka vastu küsida, ert kas ise mõistad kõiki! Teisi inimesi ja kõigi nendele oles meelejärgi. Ütleks ei. Teised nimetavad seda klapi puudumiseks, sina aga diagnoosid. See, et sul on klapp 99% lähedastega , näitab kahtlemata sinu töökust ja suhete hoidmist, aga ilma klapiga ei mängi töökus ja hoidmine välja. Viisakalt ei saa öelda, et sobivust pole. Siis kohe solvutakse, et kuidas nii julgeb öelda. Aga sobimatud ei tähenda, et sul oleks vigu või ämmal oleks vigu. Lihtsalt mõlema vead, iseloomud, väärtushinnangud jne ei langekokku. Kui just ämm pole pahatahtlik meelega. Aga no jällegi, teise sisse ei näe. Ise ma pahatahrlik pole ja alati ka selgitan piisavalt ja väga pikalt. Kõik pole sellised. Tänan Teid tähelepanu eest.
 
Ropp Raivo 03. märts 2024, kl 02.25
Kui ikka õiges suuruses mõntske wänt käib tihti brumbutis, sobib kõik! Nii on mulle vähemslt elu õpetand. Wända omanik peab olema muidugi Mees ja brumbuti omanik ka meeldima…
 
oot-oot 03. märts 2024, kl 02.44
sa seal ratastoolis üldse oma noksi üles leiad? või peab keegi aitama? et siis ema tuleb ja aitab sul potti soristada?
 
jälle vale info ja laim su pooltsa loll pedofiil 03. märts 2024, kl 06.58
sa seal ratastoolis üldse oma noksi üles leiad? või peab keegi aitama? et siis ema tuleb ja aitab sul potti soristada?

pole ratastoolis
tõesta vastu pidist
 
ropp raivo sina ole vait ja rooma tagasi oma kivi alla 03. märts 2024, kl 06.59
sinna kus sa elad gunilla järvamaalase ja veel mõnega... sinuga ei rääkind keegi.
 
Köögitüdruk 03. märts 2024, kl 21.14
Raulil tuli suur kakajunn püksi, ahhahhaaaa
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!