Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Koi hävitas mu villase teki!?
 
Mis juhtus 23. jaanuar 2024, kl 13.15
Pool aastat oli mu villane tekk kapis ühel riiulil. Aastate jooksul midagi sellega kordagi ei juhtunud. Nüüd äkki, kui selle välja võtsin, avastasin, et tekk oli puhta puruks läinud ! Nagu miski oleks selle ära närinud. Hiir seal mängus olla ei saanud, sest hiir sedasi poleks tekkis hävitada saanud!
Ja kui oleksid hiirega tegu, siis oleksid ju ka teised asjad näritud olnud. Ja peale selle teki oli ka paar teist villast asja kapis, minu kootud asjad. Kuid nendega Oli ok. Ainult see tekk oli hävitatud! Kas tõesti koi tegi seda!?
 
seebitükid 23. jaanuar 2024, kl 16.04
Pista kappi seebitükike, pese ja kuumuta kampsun korralikult läbi. Ülejäänud riided kindlasti tuulduma päikse kätte, et munad hävineksid. Vanasti pandi naftaliini tabletid kapipõhja, aga need korjati minu teada müügilt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!