Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
mul ei ole aega netihiirode ja vaimuhaigete jaoks kes sõjalugusi välja mõtlevad
 
ajamitteleidja 01. veebruar 2024, kl 09.05
. mul ei ole aega tallalakkujateks nagu ropp raivo kes on mind foorumis vältind ja nüüd hakkab kõvatama. mul pole aega netihiirodeks kes ei tule võitlema ja kes hakkavad lugusi välja
mõtlema ja muinasjutte. kus nad on mma võitlejad ja siis nad hakkavad sõjalugusi välja mõtlema ,et ma võitlesin nendega kohas mida ei ole olemas ja ,et võitlesin inimesega keda ma isegi ei tea ja kes on anonüümne mulle. olen öelnud 100 korda ,et teie alternatiiv reaalsus ja universum kus kõik on nagu teie tahate ei ole olemas. seda ei hakka olema olemas. punkt.

te olete häbiplekk. te ei meeldi kellegile ja mitte keegi mitte kusagil ja mitte kunagi ei võta teid tõsiselt kui te sellist jama teete,


mul ei ole aega venemeelseteks reeturiteks kes peaks koos venelastega siit maalt viivitamatult lahkuma sest see on meie mitte nende riik.

mul ei ole aega inimesteks kes arvavad ,et alakad võivad seksida teiste alakatega sest see on seaduslik. pole aega inimesteks kellel ei ole selgroogu öelda ,et alakad ei peaks seksima. mitte ükski normaalne inimene ei ütle 12 aastasele tüdrukule ,et ta võib sama vana poisiga teha anaali. see asi juhtus siin foorumis muide. missugune normaalne täiskasvand inimene teeb seda.... ma tean mida te hakkate ütlema. fa fafa sa oled 2 x süüdimõistetud. ma tean . seega on kummalisem ,et just mina olen see kes on selgrooga ja just mina ütlen ,et alakad ei peaks seksima. see pole nende asi seksida. nad on alakad lapsed. mind ei koti kui seaduslik see on. see ei ole moraalselt okei. mul on selgroogu seda öelda.

mul on selgroogu võtta tugevaid seisukohti. mul ei ole aega selgrootuteks limuskiteks. kes ei oska vastata küsimusteleega adreseerida argumente. mul pole aega 1 teema poni lammasteks.
 
Kahekordselt süüdi mõistetud Mundziku vangivalvur 01. veebruar 2024, kl 19.31
Kui antud härra oli veel vanglas oma kuritegude eest, oli ta selline libe pedofiil, kes tahtis vaadata alati netist pornot ja just alaealisi, aga samas suurerinnalisi… Kas siin pole mitte vastuolu? Noortel ju pole ju suuri rindu.

Lisaks käis ta kaasvange tüütamas jutuga, et ta tahab seksida vaid väga noortega ja eriti põnev oleks, kui ma nüüd ei eksi - et need oleks veel koolitüdrukud. Ning et ta sooviks neid võtta veel korraga ja saada neilt ka eriti kitsa prao anaalseksi. Selline tülgastav tegelane istus meil mitu korda kinni. Palju teda vihkasi nagu vägistajaid ja lapsepilastajaid.
 
mõnna ju! 02. veebruar 2024, kl 01.18
eriti kui paned ühele pepusse ja siis vahepeal teisele suhu :-)
 
sorry ei tee gimmickuid. ei loe neid 03. veebruar 2024, kl 12.48
ei teadvusta neid ei vasta neile. see on põhimõtteliselt vastus aga samas ei ole ka. ma ei ekselda teie vastuseid läbi nagu enne. need ajad on möödas. jah ma olen 2 korda süüdimõistetud. okei ja edasi. olen oma tegude eest maksnud seaduse silmis. te ehk olete 10 korda süüdimõistetud. me ei tea seda . tahate olla ausad ja misiganes aga olete anonüümsed. for all we know te võite olla kõige hullemad pedofiilid ja vägistajad ever. me ei tea seda sest again. te olete anonüümsed . te peidate end ja oma vigu a ma ei peida end. sest ma ei pea seda tegema.
 
j2rvamaa prohvet 06. veebruar 2024, kl 02.04
annan teada, et minu tagauks on avatud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!