Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
ÜLIM VÄIDEEEEE
 
8sas meeel 10. veebruar 2024, kl 09.42
1. te ei ole midagi mitte kunagi tõestand. te ei ole midagi ümber lükanud. te olete vaid otsind vabandusi ,et miks te ei pea miskit tõestama. olete unustand selle kõik või. kui te pole seda teind olete vältinud ja eirand mu argumente . te olete luband tõestada seda ja toda. kuid pole seda KUNAGI teinud.

2. te ei ole otsustajad. teil ei ole mingit kontrolli ega võimu ei minu ega kellegi elu üle. teil pole isegi kontrolli teie oma elu üle.

3 te ei ole tegijad. te ei ole kuningad. te ei ole ässade ässad te ei ole tegijad. te jätkuvalt keeldute tõstamast selliseid väiteid. te olete pidevalt anonüümsed. te ei räägi mis aladel te PÄRISELT edukad olete. gimmickud ja ühe teema poni teemad ei loe ega tõesta midagi- väljamõeldised ja muinasjutud ja sõjajutud mis on ka väljamõeldised ei loe. te ei ole tegijad sest olete anonüümsed. te pol KUNAGI minuga duellile tulnud. te pole mind võitnud ega minuga debattind.

ma ei eelda ega usu ,et see mis ma just ütlesid teile kohale jõuaks. eeldan ,et teete seda mida alati teete. gimmikuid ja 1 teema poni jama.

te ei saa oodata ,et ma miskit tõestaks kuna teie ei pea miskit tõestama. siis ei ole ka ma kohustatud midagi tõestama.

kui te teaks tõde minu kohta nagu väidate siis teaksite ,et ma räägin tõde. tõde ,et mind lavastati süüdi blogija ahistamises. seda ,et olen kunstnik ja kirjanik.

olete öelnud ka kahtlaseid asju mis kõlab pedofiililiselt ja zofiililiselt. teie sõber on julgustand 12 tüdrukut seksima anaalselt sama vana poisiga. teie vaimuhaige sõber proovis 12 aastast värvata oma anaalsesse sekti. tundub .

ei oska miskit lisada rohkemat. peale selle ,et mu elu ei ole teie asi. mida teen või ei ei ole teie asi. mu elu ja mida teen ja mida arvate ,et teen ei mõjuta teie elusi mitte miskit moodi. punkt.
 
Huvitav, kas selle jama kirjutas kokku Kakamulgu Raul alias Mundzu või mingi Rähnik või mingi Silver Tammsaar (kellest siin just räägiti)? 12. veebruar 2024, kl 01.04
Ah vahet pole, ühed mustad pepusõbrad kõik. Vist semud ka omavahel, nagu kuulda.
 
Identiteeditu 12. veebruar 2024, kl 10.32
Ei ole süvenenud neisse tekstidesse ja ei oska hinnata kas tegemist on ühe või mitme inimesega. Selge on see et siin on haige keskkond ja siit tuleb kauge kaarega eemale hoida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!