Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Pesumajad ja keemilised puhastused
 
Maria22 14. veebruar 2024, kl 14.00
Kahjuks on kogemused näidanud, et nendega kuluvad riided kiiremini kui ise pestes ja mitmel korral saad tagasi riided, millel on uued plekid, värv luitunud, riie pole täiesti puhas või on rebenend jne. Näiteks lavanderia hindade juures ootaks paremat ja kogu asjast jäi ükskõikne mulje. Kodulehel on ühed, aga kohapeal teised hinnad. Kui midagi läheb valesti, nt asjad puudu, riided katki, siis ei vaevu nad isegi seda mainima ega vabandama. Viimane kord oli ka jube hais kohapeal, mida pole üheski keemilises puhastuses tundnud ja tekkis küsimus, kas kasutatavad vahendid on ikka nii tervisele ohutud. Ei tea, kuidas töötajad suudavad töötada kohas, kus ventilatsioon puudub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!