Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
mis osa järgnevast on välja mõeldis.............
 
andetu tünnn siiss 16. veebruar 2024, kl 16.41
mis osa järgnevatest faktidest on väljamõeldis. saada vastus mu meilile ja võida lego.

1 mind lavastati süüdi ahistamises mida ma toime ei pand. 2 pidin kohtus oma süütust tõestama mida ma ka tegin ja mind mõisteti ahistamis asjas õigeks. 3 mind laimatakse siin foorumis ja mu kohta mõeldakse asju ja valesi välja. 4 ma olen kunstnik ja kirjanik ja luuletaja olnud aastaid ja aastaid ja aastaid. 5 ma pole väitnud ,et olen super andekas ja ,et mu loomingu on hea ja kui olen on see enese iroonia ja sarkasm.

tõesta vastupidist sa lolll õnnetu kasutu autist.
las su ahistajast sõbrad aitavad ka tõestada vastupidist.

ootan huviga....
 
aut!st 16. veebruar 2024, kl 22.30
kõik need on väljamõeldised.
millal ma auhinna kätte saan?
 
???? 17. veebruar 2024, kl 00.04
milleks see mõttetu möla siin? see, kuidas sa foorumeid risustad, näitab ilmselgelt, et oled ahistaja. sul on sisemine vajadus kusagil segadust tekitada, kuna su enda hinges on segadus tühjusega läbisegi.
sul pole vaja selle segadusega peas avalikkusesse tulla, piisab kui räägid omaenda emaga läbi, millega ta sind lapsepõlves ahistas, jättis ehk arstide poolt soovitatud ravi ära jne. sind on ilmselgelt ebanormaalseks kasvatatud, või pole aidatud sellest staatusest välja tulla.
 
debunker 17. veebruar 2024, kl 01.55
tutoorial pole väljamõeldis, see on püha tõde!
 
ja keda ma ahistan kulla kären kas sind ja su pedofiilist mitte sõpru 18. veebruar 2024, kl 11.54
tõe ja faktide rääkimine ja valede kummutamine ei ole ei ahistamine ega risustamine.....
 
las ma räägin sulle midagi sa autist ja kären 18. veebruar 2024, kl 11.58
1 sa ei saa oma mitte sõpru päästa ega kaitsta . saa sellest aru ükskord . 2 ma oeln siiin sest sinu mitte sõbrad keda sa mitte kaitsed laimavad mind ja mu inimesi ja sama teed ka sina. kui sa ja su mitte sõbrad laimu lõpetate lõpetan ka mina. 3 minu ema pole kedagi ahistand ja seda pole teind ka mina sinu PEDOFIILIST MITTE SÕBER ÜTLES KORD AASTATE EEST FACEBOOKIS ,ET TA KOHTLEB TEISI SAMAMOODI NAGU TEMA EMA TEDA KOHTLES. SEEGA ÄRA RÄÄGI ASJADEST MILLEST SA MISKIT EI TEA SA LOLL AUTISTIST KÄREN..... mina olen siin laimu ja valesi kummutamas ja ümber lükkamas . ja ma ei kavatse lõpetada enne kui sina ja su mitte sõbrad laimu lõpetate .....seega sina ja su sõbrad mitte sõbrad vajate ravi. sina vaata enda ja oma mitte sõprade sisse mitte ära aja pseudo psüholoogilist mula.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!