Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
loodan ,et see on viimane kord kui pean hakkama nii öelda otsast peale tõega.
 
tõe rääkijaaaaa 18. veebruar 2024, kl 12.42
ma arvan ,et see on naljakas kuida IKKA VEEL tahetakse mulle seda ahistaja kuulsust külge pookida. ilmselgelt mõisteti mind õigeks kohtus. blogija ei kaeband edasi kuigi tal oli see võimalus. prokurör ei kaeband edasi kuigi tal oli see võimalus ja ta ütles ei. pole mõtet uskuda tilga artiklit mis suurem osa ajast on vale või jätab PÄRIS FAKTE VÄLJA ja on ühekülgne. seekord kui ants päära vist süüdistati katrin lusti ahistamises siis anti talle sõna ja ta ütles ,et ei ahistand lusti. miks tilgake mulle sõna ei andnud... ka. ka . ka.

taaskord on mu töö öelda miskit mis on valusalt ilmselge. MA EI OLE BLOGIJAT AHISTAND. MA EI OLE TEDA JÄLITAND EGA ÄHVARDAND. MA EI OLE TALLE MIDAGI TEIND. MA EI OLE TA PERELE JA LASTELE MIDAGI TEIND.

MA EI OLE KEDAGI AHISTAND. punkt MA EI OLE LASTELE EGA LASTELE OHTLIK JA POLE NEILE MIDAGI TEIND.

mulle meeldib ,et mu töö siin foorumis on ilmselge ütlemine..... mind mõisteti õigeks kuna MA
EI
OLE
MIDAGI
TEIND.
mind mõisteti ahistamises õigeks sest mind LAVASTATI SÜÜDI. ilmselgelt need foorumi hullud kes mind süüdi lavastasid soovivad ,et mind pannakse vangi või hullari. seega koguaeg kordavad ,et mine ravile mine ravile minde ravile mine ravile minde ravile.... ma arvan ,et saate poidile pihta juba. vb ehk ei saa ka sest naisteka foorumi inimeste iq on madal. pea olematu.

tore kui tahetakse tembeldada mind hulluks ja ei tea milleks veel. siis räägitakse jama vale juttu mu perest. ei saa aru miks mu kaal ja elu ja krijaniku karjäär ette jäävad mingitele anonüümsetele luuseritele. mul on kohti kuhu oma energiat panna. ma ei ole siin selleks ,et saada nõuandeid ja sõpru ega kaaslasi. olen siin ,et kummutada valesi ja laimu. ma ei ole siin selleks ,et teiste pilli järgi tantsida ma ei ole siin teiste heaolu tagamiseks. ma ei ole siin foorumi risustamiseks ega ka päästmiseks. see foorum risustab end ise. ma ei pea midagi tegema.

kulla kären tõesta oma väiteid mis foorumeid ma risustan. ütle mis foorumeid ma risustan ja tõesta näita tõendeid selle väite kohta. ma olen vaid siin foorumis ja miks ma olen siin. ,et kummutada inimeste keda sa kaitsed vale väiteid.

sellega vist on kõik öeldud. vabandan kui miskit unustasin. jah ma olen paks. ja edasi. olen ma ainuke kes on paks. ma olen pakse inimesi näind kellel on naine ja mõnedel isegi lapsed. ei tea kuidas see on võimalik kuna see ILMSELT ei ole võimalik teie perfektses maailmas kus kõik teid ümardavad ja kummardavad. kus te kõiki naisi panete ja kõiges osav olete.

mulle aga meeldib elada päris maailmas mitte mingis la laa fantaasia muinas jutu kus lumivalgeke pani 7 põialpoissi hunti ja printsi lillal hobusel...... sägens.
 
Ülo Ülbe 19. veebruar 2024, kl 00.25
See eelkirjutatud jutt oli nii sisutu ja mõttetu, et ma otsustan lausa kahjutasu nõuda oma lugemisele kulutatud sja eest. Kuidas lugupeetud foorumi reostaja kavatseb selle mulle kompenseerida?? Olen püha viha täis. Et kui palju rumalaid ja tühikargajaid inimesi siin maamunal ikka leidub.
 
ok pedofiil ok ahistajaaa 22. veebruar 2024, kl 14.17
sulle ei kompentseeri ma miskit seega anna oma nõue sisse sa lolll ahistaja. ainsad kes siin vihased on oled sina oma pedo ja ahistajast sõpradega. pole minu süü ,et sa nii loll oled ,et tõest aru ei saa ja faktidest.
 
Kaur Põnnike (Riigikorra kohtunik) 23. veebruar 2024, kl 01.09
Lugupeetud, härra Mundzu - Te olere kohustatud hüvitama hr Ü.Ülbele
 
taaskord ja ilmselt mitte viimast korda... 23. veebruar 2024, kl 01.26
8====D ( o )
 
ma ei hüvita kellegile miskit 25. veebruar 2024, kl 14.41
gifid ja emojid ei ole argumendid.
ametiisikuna esinemine on kuri või väärtegu. kas teadsid seda sa loll pedofiilist teeskleja.

väljapressimine on ka kuri või väärtegu. saad sa aru sa ei saa minult punast krossigi. su autistlikud väljapressimised ei tööta mu peal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!