Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
ma ei kuula sind sest sa oled ahistaja ja pedofiil ma ei kuula su nõuandeid ja su kärenist mitte sõprade nõuandeid.
 
mitte kuulaja 22. veebruar 2024, kl 15.52
ma ei kuula sind sest sa oled ahistaja ja pedofiil ma ei kuula su nõuandeid ja su kärenist mitte sõprade nõuandeid. ma ei kuula sind sest sa oled ahistaja ja pedofiil ma ei kuula su nõuandeid ja su kärenist mitte sõprade nõuandeid. ma ei kuula sind sest sa oled ahistaja ja pedofiil ma ei kuula su nõuandeid ja su kärenist mitte sõprade nõuandeid. ma ei kuula sind sest sa oled ahistaja ja pedofiil ma ei kuula su nõuandeid ja su kärenist mitte sõprade nõuandeid. ma ei kuula sind sest sa oled ahistaja ja pedofiil ma ei kuula su nõuandeid ja su kärenist mitte sõprade nõuandeid. ma ei kuula sind sest sa oled ahistaja ja pedofiil ma ei kuula su nõuandeid ja su kärenist mitte sõprade nõuandeid.


kui ma kaalu kaotan töö saan ja kaaslase saan siis ei saa te au selle eest endale võtta sest ma olin juba selle kallal töötamas. kui ma kaalu kaotan töö saan ja kaaslase saan siis ei saa te au selle eest endale võtta sest ma olin juba selle kallal töötamas. kui ma kaalu kaotan töö saan ja kaaslase saan siis ei saa te au selle eest endale võtta sest ma olin juba selle kallal töötamas. kui ma kaalu kaotan töö saan ja kaaslase saan siis ei saa te au selle eest endale võtta sest ma olin juba selle kallal töötamas.

kären on loll autist kes eitab tõde ega saaa aru mis siin foorumis toimub ja tema mitte sõbrad on selle foorumi rikkund. teised on argpüksid kes põgenevad kui rotid hukkuvalt laevalt ja süüdistavad mind selles e,t nad liiga saamatud ,et seda foorumit kaitsta . kären on loll autist kes eitab tõde ega saaa aru mis siin foorumis toimub ja tema mitte sõbrad on selle foorumi rikkund. teised on argpüksid kes põgenevad kui rotid hukkuvalt laevalt ja süüdistavad mind selles e,t nad liiga saamatud ,et seda foorumit kaitsta . kären on loll autist kes eitab tõde ega saaa aru mis siin foorumis toimub ja tema mitte sõbrad on selle foorumi rikkund. teised on argpüksid kes põgenevad kui rotid hukkuvalt laevalt ja süüdistavad mind selles e,t nad liiga saamatud ,et seda foorumit kaitsta .

te pole vaimukad ega ässade ässad te pole vaimukad ega ässade ässad te pole vaimukad ega ässade ässad te pole vaimukad ega ässade ässad
 
Kaur Kären Põnnike 23. veebruar 2024, kl 00.55
Ma tegelt vist ikka ei usu, et kaaslase saan

Nägin just ylspäev ammust palju vanemat koollivenda - Virbo Kürplane. Ja ta ytles - otsi kaaslane, olgu või rätt ili kandik auhinnaks?!
 
ära usu aga usu seda ,et sa oled loll ahistaja ja pedofiil 25. veebruar 2024, kl 14.42
sa ei saa minuks - teeskle palju tahad. sina ei otsusta mida ma saan või ei. jälle mõtled asju välja ja räägid vrdjakeeles . hakka normaalseks inimeseks kord või on see sinu jaoks liiga ületamatu ülesanne...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!